A szeplőtetoválás létező dolog

Szerző: Brooke

Szeplősnek lenni néhány éve már elég vagány dolog, így egyáltalán nem meglepő, hogy a divatvilágban mindenki a pöttyös arcú lányok után futkos. Ha viszont nem találnak szeplős modellt, kreálnak maguknak. A 2000-es évek elején a nők a teljesen hibátlan bőrért imádkoztak, és teljes fedést nyújtó alapozót kentek a fejükre, hogy eltüntessék a bőrhibáikat és a nem odaillő foltokat.

Aztán 2015 környékén a természetesség lett a trend, nők milliói nemcsak életszemléletet változtattak, de még az alapozójukat is lecserélték. A cél a naturális megjelenés lett, és a „no-makeup makeup” mára már létező dologgá vált, olyannyira, hogy vloggerek ezrei készítenek ebben a témában videókat.

Emma Watson, Olivia Munn, Lily Collins és Jennifer Lawrence csak néhány azon hírességek közül, akik szeplővel az arcukon élik mindennapjaikat. És ha ők el tudják fogadni magukat szeplősen, mi is megtehetnénk ugyanezt.

Lényeg a lényeg, természetes módon szeplősnek lenni mostanra egyfajta szerencsés kiváltság lett a nők körében. De ha nem tartozol az említett csoportba, sminkkel vagy a legújabb módszerrel,

tetoválással is pettyessé varázsolhatod az arcbőröd.

A kozmetikai tetoválás nem számít újdonságnak, évek óta egyre erősödő iparág a piacon. Nők tízezrei könnyítenék meg az életüket tartós sminkkel, időt és energiát spórolva maguknak. Ehhez jön még hozzá a legújabb trend, a szeplőtetoválás, amivel teljesen természetes hatást lehet elérni. Egy ilyen procedúra 250 dollárnál kezdődik Amerikában, de ha egyszer hozzánk is elér, biztos, hogy nem lesz sokkal olcsóbb.

A barnás foltok tetoválás után pirosak és duzzadtak, az idő múlásával viszont egyre jobban visszahúzódnak, majd eltűnnek a szurkálás okozta hegek is, a friss szeplők pedig pár hónap alatt megkopnak, amitől full real összképet adnak. Természetes és állandó megoldás, ami simán vállalható, ha szakértővel csináltatod meg. Inkább válassz világosabb színt, de menj vele biztosra.

Meg nem mondanád erről a képről, hogy kamuszeplős a lány.

A kamuszeplő sminkkel is elkészíthető

Valamivel kényelmesebb megoldás a hamis szeplők elkészítésére, ha sminket használsz hozzá. Egyrészt nem kell tetováltatni az arcbőrödre, másrészt ugyanolyan természetes hatást lehet elérni vele, mint az előbbi verzióval. Ebben a videóban a leányzó szemöldökformázó gél jellegű termékkel dolgozik, de a világosbarna szemceruza vagy szemöldökceruza is jó, ha nincs más kéznél.

Persze fontos a primer használata, hogy az alapozó ne álljon össze az arcodon, így a kamupöttyök is természetesebb hatást keltenek majd rajtad. Ne ess túlzásba, a kevesebb néha több!

Via Allure.com

Itt van még jó kis kontent