Egy mesés kollekció a London Fashion Weekről

Szerző: Brooke

Ha kislánykorodban te is eljátszottál a gondolattal, milyen király érzés lenne hercegnős estélyikben, hosszú, pánt nélküli koktélruhákban parádézni egy hatalmas színpadon, akkor jó cikket olvasol.

A Disney-mesék az utóbbi időben rengeteg tervezőt megihlettek. De vannak olyan profi sminkesek, akik képesek az ajkaikra mesebeli képeket applikálni. A London Fashion Week a New York-i divathét mellett az egyik legnívósabb divatesemény a világon, ahol több ezer bemutató zajlik 7 teljes napon át. A tervezők mellett a modellek is kiemelkedő figyelmet kapnak, ha valami igazán különleges és egyedi pillanat köthető a nevükhöz.

New Yorkban például Alexander Wang direkt olyan modelleket keresett, akik változtatni szerettek volna a megjelenésükön. Így jelentkezett hozzá egy csomó lány, akik fiúsan rövidre vágatták a hajukat. 2017-ben mondjuk ez is trend, szóval jól döntöttek. És ez csak egy példa a sok közül.

Mary Katrantzau Disney-kollekciója

A görög származású, Londonban élő designer, Mary Katrantzau a Central Saint Martins tanulója volt 10 éven keresztül. 2017-es őszi kollekciójához elővette régi mintáit, új szintre emelte őket, és csinált egy kollekciót belőlük, amit Fantasia névre keresztelt − írja az Allure.

Szóval a Fantasia kollekció álomszép koktélruhákból és gyönyörű, dupla gombos kabátocskákból áll. Ezt mutatta be Mary a londoni divathéten. A tervező 3D-s elemeket rakott a göncökre, valamint sok metálos és selyemanyagot használt hozzájuk, amiket kristályokkal és kövekkel díszített.

Ilyen lett a mesés Disney-kollekció.

Itt van még jó kis kontent