Újabb kiegészítő térhet vissza a ’90-es évekből

Szerző: Brooke

Az megvan, amikor kislány voltál, és a hosszú hajad állandóan a szemedbe lógott? És amikor anyukád fogta a kedvenc csatod, és eltűzte vele a kósza tincseket? Gondolom, igen. Ezt az időszakot idézi fel a legújabb visszatérő trend. 

Amikor a ’90-es évek egyik legvagányabb kiegészítője, a choker visszatért, nők milliói támadták meg az üzleteket, hogy beszerezzenek egy hordható „nyakörvet” maguknak. Köves, csatos, selyemből készült, kemény és puha anyagú chokerek szorulnak a nők nyaka köré, ezzel jelezvén, ők aztán borzasztóan divatosak, de mindenképp egyediek.

Ha a chokerlázból már kigyógyultál, itt a következő trend a ’90-es évekből, amivel (talán) egy pár hónapig valóban egyedi lehetsz.

Az Allure nemrég arról írt, hogy a hajcsatok visszatérhetnek a divatba.

A 2017-es őszi kollekciókat prezentáló Milan Fashion Weeket a No. 21 bemutatójával nyitották, ahol a modellek a hajukba tűzött, kövekkel kirakott csatokkal vonultak végig a kifutón. Volt, aki a klasszikus csatot kapta a frizurájába, másoknak a hullámcsatos verzió jutott.

Ez egyrészt nagyon aranyos, másrészt nagyon grunge. A két stílust ötvözte Anthony Turner fodrász, aki sokszor az idén nagyon felkapott oldalválaszték mellett döntött. Az oldalt eltűzött hajat végül kövekkel kirakott csatokkal díszítette.

Azt, hogy melyik oldalra tűzik el a modellek haját, Anthony a lányok arcformájától tette függővé. Az általános iskolás, csatos hajtrend tényleg visszatérhet.

Na, hogy tetszik?

Még több fotóért a bemutatóról katt ide.

Itt van még jó kis kontent