Egy bostoni fodrász, akit érdemes követned

Szerző: Brooke

Mielőtt fodrászhoz mész, honnan szerzel inspirációt, ha hajszínt szeretnél változtatni? Átgörgeted az Instagramot és a Pinterestet? Screenshotolod a celebek frizuráját, hogy legyen mit mutogatnod a fodrászodnak? Aggodalomra semmi ok, a legtöbben így csináljuk. 

 

És hogy jó fejek legyünk, továbbá megkönnyítsük a dolgodat, mutatunk egy mesterfodrászt az Instáról, akit érdemes lehet követned, ha valami extravagáns hajat szeretnél. Nemrég összegyűjtöttük Guy Tang legjobb munkáit, és miután elég nagy sikere volt,

hoztunk megint valakit.

Aki meglepő módon − Tanghez hasonlóan − tud hajat festeni. Nem celebek fején dolgozik, még „csak” 38 ezer követője van Instagramon, de ha végiglesed a képeit, egyből meg fogod érteni, miért őt választottuk. Különleges színekkel dolgozik, gyönyörű, fényes és egészséges frizurával lépnek ki az üzletéből a nők. Ő Steph Bostonból, akinek Instagramjáért kattints ide, Facebook-oldaláért pedig ide.

A legaktuálisabb trendek által meghatározott színvilág szerint fest hajat, a nagyon színes frizurák mellett viszont a naturális árnyalatokkal is ügyesen dolgozik. Ha Bostonban jársz, és festetnél, őt keresd!

Tessék inspirálódni.

Még több képért katt ide.

Itt van még jó kis kontent