Így néz ki majd az idei nyár

Szerző: Brooke

Összeszedtünk néhányat az elmúlt hét divathíreiből, legalábbis azokból, amik vagy vannak annyira érdekesek, hogy átlépjék a magára valamit adó átlagember (vagyis mi) ingerküszöbét, vagy annyira hasznosak, hogy okulni lehessen belőlük a mindennapok divatjában. 

A lenti anyagok már főleg a tavaszi (de inkább a nyári) szezonra fókuszálnak, a forrásuk pedig a nagyszerű TheFashionisto.com, amit egyébként is ajánlunk olvasgatásra mindenkinek, aki fogékony a témára.

Sean O’Pry került a spanyol GQ címlapjára

A most 27 éves Sean O’Pry 2013-ban a Forbes listája szerint a világ legjobban fizetett férfimodellje volt, és most a 2017. márciusi spanyol GQ magazin címlapjához fotózták, hol Dolce & Gabbana, hol Hermes felsőben − írja a The Fashionisto. A képeket amúgy Richard Ramos készítette, a fotók az ’50-es évek divatját idézik fel, galléros pólókkal és mintás dzsekikkel.

Kit Harington for Dolce & Gabbana

A high-fashion brand, a Dolce & Gabbana felkérte a Trónok harca Jon Snow-ját, Kit Haringtont, hogy legyen a márka legújabb illatának az arca. A parfüm a The One for Man nevet kapta, a kampány 2017 őszén indul majd. (Megjegyzés: a Dolce & Gabbana eredeti, sötétkék parfümje a második legjobb dolog, amit magadra tehetsz. Az első Gigi Hadid. − A szerk.)

Domenico Dolce és Stefano Gabbana így nyilatkozott a színészről:

„Kit Harington pont olyan, mint amilyennek egy Dolce & Gabbana-férfit elképzeltünk: fiatal, természetes, karizmatikus személyiség. Ő a The One for Man illat tökéletes arca, és örülünk, hogy vele dolgozhatunk.”

Massimo Dutti

A marokkói Marrákes városában dobták össze a legújabb Massimo Dutti-kampányt, amiben az idei tavaszi/nyári kollekciót mutatják meg. A tipikus nyári outfitek arcai Steven Chevrin és Josh Upshaw, akik elegáns, mégis könnyed anyagból készült ruhákban parádéznak. Még több infóért katt ide

Itt a kollekcióról készült videó is:

H&M-kollekció The Weeknd ajánlásával

A világban mostanság elég népszerű zenész, The Weeknd kapta meg a lehetőséget, hogy az egyik legjobb fast fashion márka, az H&M új férfikollekciójának arca legyen. A tavaszi, „Icons” névre keresztelt kampányt amúgy olyan alapdarabokból rakták össze, mint a kapucnis felsők, a bomberdzsekik és a sportzakók. Még több infót a kampányról itt találsz.

Moonlight X Calvin Klein

A 2017-es Oscar-díj-átadó hatalmas bakijáról témázott az egész világ, amikor is a Kaliforniai álom című musicalt hirdették győztesnek a Moonlight helyett. Na, ez utóbbi film színészeit kérték fel a legújabb Calvin Klein-kampányhoz. A 2017-es tavaszi/nyári kollekció arca lett Trevante Rhodes, Mahershala Ali, Alex Hibbert és Ashton Sanders.

A fotósorozatot egy Los Angeles-i stúdióban készítették, ahol a márka legújabb fekete-fehér basic kollekcióját fotózták. A színészek amúgy még a díjátadón is CK-cuccokban jelentek meg. Néhány fotó a kampányból:

Még több képért katt ide.

Menő fotók a 2017-es Strellson-kampányról

A Strellson egy feltörekvő márka Los Angelesben, a legújabb kampányukban pedig szerepet kapott a 3 népszerű modell, Benjamin Reynier, Victor Nylander és Adrien Sahores is. A 2017-es tavaszi/nyári kollekcióban az elegáns öltönyök és zakók mellett megjelennek az olyan lazább darabok is, mint a galléros pólók és a basic dzsekik. Plusz ott vannak még a must have bőrövek is, amik ránézésre is elég jók. Néhány kép a kollekcióról: 

Még több képért katt ide.

Laza elegancia a Paul Taylortól

A brit modell, George Alsford Rómába utazott a Paul Taylor tavaszi/nyári kollekciójának fotózására. A kampányról elég menő portfólió készült, olyan darabokkal, amelyek eleganciával ötvözik a nyár lazaságát. Mintás sportdzsekik, trendkompatibilis nadrágok és zakók.

Még több infóért a kollekcióról katt ide.

 

A hírek és a képanyagok forrása a thefashionisto.com.

Itt van még jó kis kontent