A legmenőbb beauty lookok a párizsi divathétről

Szerző: Brooke

Igen, megint egy divathetes cikk. Igen, megint egy párizsi divathetes cikk. Igen, megint egy sminkes és hajas párizsi divathetes cikk, amit azért kell látnod, mert összeszedtük benne azokat a beauty lookokat, amelyeket te magad is könnyen elkészíthetsz.

A 2017-es párizsi divathéten debütált Rihanna legújabb Fenty x Puma-kollekciója, megmutattuk, milyen táskák hódítanak majd idén, és láttatok király street style szetteket is, de a sminkekre és a hajakra még nem tértünk ki. Idáig. Az Allure összegyűjtötte a legmenőbb beauty lookokat az idei divathétről, ezeket mutatjuk most meg.

A tudatos vásárlásról és a környezetvédelemről is ismert fast fashion márka a természetesség híve. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a párizsi divathéten felvonuló modellek sminkje egyetlen rúzsban teljesedett ki. Egészen pontosan a sminkes, Mark Carrasquillo két öt dolcsis L.A. Girl USA rúzst kevert össze, amiből ez a csodás orchideás-lilás-rózsaszínes árnyalat lett:

Rochas

Az 1925-ben alapított francia Rochas divattal, szépségápolással és parfümériákkal foglalkozik. Egyértelmű, hogy helyet kaptak a párizsi divathét kifutóján, ahol is a modellek a lehető legegyszerűbben elkészíthető frizurával jelentek meg. Egy alul összefogott copfot hajtottak kontyba, majd beletűztek egy fekete masnit. Ennyike.

Nina Ricci

A Nina Ricci-bemutatón vonuló modellek lookját a nyolcvanas évek inspirálták. Kipirult arccal, oldalra fésült, természetes(nek tűnő), hullámos frizurával. A göndörséget James Pecis fodrász készítette, aki a legegyszerűbb hajsütővassal vette kezelésbe a lányok haját, fújt rájuk egy kis lakkot, és kész.

Balmain

Oliver Routseing, a Balmain tervezője arra kérte a sminkeseket és fodrászokat, hogy gondolják újra a harcos nő fogalmát. Így lettek a lányok a Balmain Army tökéletes tagjai, egy kis arannyal, fonott hajjal és fekete, füstös szemekkel. A szájékszer jól áll a modelleknek, de ebből a lookból inkább a fonott frizurát érdemes kipróbálnod.

Christian Dior

A természetes szépség fogalmát 2017-ben a Diornak sikerült kimerítenie, ugyanis esetükben a modellek szinte smink nélkül suhantak végig a kifutón. Mindössze egy kevés szempillaspirált kaptak Peter Philips sminkestől, aki amúgy egy teljesen új terméket tesztelt a lányokon. A spirál lényege a következő volt: Peter egy enyhén maszatos vonalat húzott a szemhéjakra.

Még több vállalható beauty lookért katt ide.

Itt van még jó kis kontent