Egy cipő, amiben a tavaszból átléphetsz a nyárba

Szerző: Brooke

Nagyon úgy néz ki, hogy 2017 rengeteg meglepetést tartogat számunkra, már ami a divatot és az újonnan megjelenő trendeket illeti. Még csak március közepe van, de nők tízezrei bolondulnak meg a legújabb cipőtrendért, a papucscipőért.

Még ne ítéld el végleg a fazont, a cikk alján van pár kép, ami még akár a kedvedet is meghozhatja egy ilyen lábbeli megvásárlásához. Főleg, ha veszel mellé egy menő farmerruhát is, ami az idei nyár kötelező alapdarabja lesz.

Imádjuk a chokereket, a bomberdzsekiket, és választani se nagyon lehet az aktuális táskatrendek közül, annyira király mindegyik.

Most mégis előkerült egy olyan lábbeli, ami képes megváltoztatni az életedet. Legalábbis ezt állítja a She Finds. Mi pedig azt mondjuk, ez az a cipő, amihez a neccharisnyától kezdve a maxiszoknyán át egészen a statement fülbevalókig bármit felvehetsz.

Egyrészt meglehetősen kényelmes viseletről van szó, ami biztos, hogy nem töri majd fel a sarkadat a sok mászkálástól, másrészt elég zárt ahhoz, hogy ne fagyjon meg benne az összes lábujjad a csípős tavaszi reggeleken. Aztán ott van még az is, hogy királyul lehet kombinálni más ruhadarabokkal, ez pedig a képeken is elég jól látszik.

Napi cipőinspiráció.

 

Itt van még jó kis kontent