Itt az új leggingstrend, ami megosztja a véleményeket

Szerző: Brooke

A leggings (hivatalosan) nem nadrág, mégis szüntelenül az akar lenni. Hiába kap a tervezőktől bőrbetétet, cipzárt vagy egyszerű zsebeket, amiktől ugyan csak kicsit, de mégis nadrágosabban érezhetné magát ez a ruhadarab, nagyon úgy néz ki, minden hiába. A leggings cicanadrág, és kész.

Már én is próbáltam bizonyítani, hogy igenis lehet nadrágként hordani a világ egyik legkényelmesebb darabját. Meg azt is, hogy hosszú pólóval simán fel lehet venni, és még az edzőteremben is jól néz ki. A leggingsre is pont úgy kell vigyázni, mint bármelyik más edzéscuccra, és bármennyire is ellenkezel még mindig, hogy a cicanadrág nem nadrág, most kivételesen hálát is adhatsz azért, hogy nem az. Mert itt a legújabb trend, ami nadrágos verzióban elég hülyén mutatna.

Stirrup leggings.

Ha odáig vagy a cicanadrágért, hiszen ennél kényelmesebb nadrágot még ember nem tervezett a földön, akkor ez a te trended lesz. A stirrup leggings névre keresztelt ruhadarab lényege, hogy egy teljesen átlagos fazonú cicanadrág két száránál egy-egy pánt található, ami a talp alatt ér össze − írja a The Huffington Post. Mutatom:

Szóval igen, a pántos leggings hivatalosan is újra divat, ami azt jelenti, hogy nagyjából bármelyik héten belefuthatsz egy új darabba a kedvenc fast fashion üzletedben. Meg azt is, hogy kényelmesebb cicanadrágban mehetsz edzeni, futni vagy épp biciklizni, ugyanis ennek a fazonnak a legnagyobb előnye, hogy nem csúszik se fel, se le, bármit csinálsz is benne.

Inspiráció alant.

Itt van még jó kis kontent