Itt a tavasz, elő a blézerekkel!

Szerző: Brooke

Igaz, még nem hivatalosan, de egy kis túlzással kijelenthetjük: itt a tavasz. Előkerültek a tornacipők és a laza csizmák, a bundás nadrág helyett jöhet a harisnya és a szoknya. Ha meg már szoknya, akkor blézer.

A hétköznapi lazasághoz ajánlottuk nemrég a bomberdzsekiket, a hétvégi elegáns megjelenéshez viszont egy sokkal praktikusabb, kombinálhatóbb és csinosabb megoldást szeretnénk bemutatni, ez pedig a blézer. Hiszen egyetlen nő gardróbja sem lehet teljes olyan alapdarab nélkül, amelyhez szinte bármit fel lehet venni úgy, hogy jól is néz ki az összkép.

És a „bármi” alatt azt értjük, hogy a sneakertől kezdve a magas sarkún át a mintás pólókig, sőt, egészen a stílusos táskákig tényleg akármit viselhetsz hozzá.

A fekete mindig nyerő

Bármennyire is a fekete az egyik legviselhetőbb és legpraktikusabb árnyalat, ami szinte mindenkinek jól áll (bizonyos mennyiségben), próbáld néha mellőzni, és − főleg így tavasszal − csempéssz egy kis boldogságot az outfitedbe. Persze, kétség nem fér ahhoz, hogy a fekete és a sötétebb színek örök klasszikusok, ezért sem árt, ha lóg egy blézer ebben az árnyalatban a szekrényedben.

Feliratos póló blézer alá

A feliratos pólók a 2000-es évek elején nagyon mentek, a nagyobb mintával dekorált változatok pedig idén térnek vissza igazán. Fontos, hogy a blézer színei harmonizáljanak a felső árnyalataival, ne üssenek el nagyon egymástól. Ha mégis két teljesen különböző színt választasz, próbáld meg valahogy így megoldani:

Sneakerrel

A stílusokat keverni lassan nemcsak ajánlott, hanem kötelező is. A blézer önmagában egy elegáns ruhadarab, amit a tornacipő vagy a sneakerek lazaságával könnyen meg lehet törni. Katt ide, ha érdekel, milyen cipők mennek majd 2017-ben.

Hosszított blézer

A hosszabb fazonú blézerek könnyebben kombinálhatók, mint a rövidebbek. Már csak azért is, mert a hosszított felsőrész alá felvehetsz rövid pólót, nyáron még akár haspólót is úgy, hogy nem fogsz hülyén kinézni. A haspólóhoz aztán jöhet a magasított derekú nadrág, farmerkék vagy valamilyen világos színben, és már kész is a hétfői outfited.

Via PureWow

Itt van még jó kis kontent