Női kontra férfivélemény 9 menő cuccról

Szerző: Brooke

Feminista gondolataid már a cím láttán előtörhetnek, ugyanis jogos (lenne) a kérdés: mégis kit érdekel, hogy mi tetszik, vagy nem tetszik egy férfinak rajtam, ha én jól érzem magam benne? Bízom benne, hogy vagy olyan magabiztos, erős és független nő, hogy pont hidegen hagy, mit gondolnak mások rólad.

Annak ellenére, hogy egyáltalán nem érdekel minket mások véleménye, összegyűjtöttünk néhány olyan női holmit (leginkább ruhákat), amihez a férfiak egészen máshogy állnak, mint mi. A ’90-es évek visszatérő trendjére, a chokerre nyakörvként tekintenek, a hótaposó mamuszcipőktől pedig kirázza őket a hideg.

Mit sem tudnak ők arról, mennyire imádjuk ezeket a kiegészítőket.

Megkértem hát egy férfi ismerősömet, mondjon őszinte véleményt 9 női cuccról. Ehhez persze nekem is lesz egy-két szavam.

1. Choker

Random férfivélemény: Mint egy nyakörv, már csak a póráz hiányzik hozzá. Elég fojtogató látvány, de nem rossz. Mondjuk ezt a cipőfűzős masni dolgot nem vágom…

Duncan véleménye: Nyaktól felfelé

ennél átszexualizáltabb kiegészítő maximum a szájpecek lehet.

Szerintem teljesen rendben van.

Az én véleményem: A choker lényege, hogy szoros legyen, még jó, hogy úgy néz ki, mint egy nyakörv. De elég dögös, szóval még egy darabig hordani fogjuk.

2. Mom jeans

Random férfivélemény: Nincs vele problémám, ez a szín kicsit anyám fiatalkorát idézi, gondolom, innen az elnevezés…

Duncan véleménye: Oedipus-komplexusban szenvedők számára bírhat ugyan másodlagos értékkel, de szerintem egyszerűen csak a ruhatervezés bukása. Ha valakinek ez jól áll, képzeld el a lehetőségeket abban, ha egy normális nadrágot venne fel.

Az én véleményem: Egyrészt kényelmes, másrészt jól néz ki, meg a színe alapján is viselhető.

3. Bőrszínű fehérnemű

Random férfivélemény: Akkor már minek melltartó, ha amúgy is bőrszínűt vennél fel?

Duncan véleménye: Ez most kicsit olyan, mint a Homer Simpsonos alsógatya esete: mire odakerül a sor, hogy ezt a cuccot élesben meglátom egy nőn, már teljesen indifferens, hogy mit gondolok a ruhadarabról, nem?

Az én véleményem: Hogy a mellünket ne a bokánk mellett lógva hordjuk…?! Viccet félretéve, ezt fel lehet venni bármilyen színű felső alá, ami elég nagy szó egy fehérneműnél.

4. Pólóruha

Random férfivélemény: Most akkor póló vagy ruha? Mint egy krumpliszsák, nő nem született még, akinek ez jól állna.

Duncan véleménye: Ennek az elkészítéséhez vajon sok gyakorlás kell? És a megtervezéséhez?

Az én véleményem: Kivételesen egyet kell, hogy értsek. Alapjáraton jól néz ki, de sehogy sem jön össze fejben a szett.

5. Mamuszcipő

Random férfivélemény: Undormány, főleg, amikor letapossák a sarkát a lányok. Ez csizma vagy hótaposó? Mert mindkettőnek szar.

Duncan véleménye: Ehhez a cucchoz szexin/aranyosan fel lehet öltözni, önmagában meg tök neutrális.

Az én véleményem: Kényelmes, (új állapotában) jól néz ki, meleg, leggingsszel praktikus, és még csak be sem ázik.

6. Szoknyanadrág

Random férfivélemény: Első ránézésre meg nem mondanám, hogy ez most szoknya vagy nadrág. Ötletes, meg gondolom, kényelmes is.

Duncan véleménye: Trükkös kérdés, mert ez itt a képen teljesen szexi, de szoknyanadrágból tök aszexuálisakat is gyártanak, amik persze kerti munkákhoz bizonyára nagyon praktikusak.

Az én véleményem: Az hát. Meg elég jó, hogy nem kell egész nap azon izgulnunk, hogy valami kilátszik a szoknyánk alól, aminek nem kéne.

7. Boyfriend jeans

Random férfivélemény: Miért akarják a lányok a fiúk nadrágját hordani? A mom jeans jobb.

Duncan véleménye: No-no.

Az én véleményem: Nem tudom, de ez a fazon embernek nem állt még jól ezen a földön. Összenyom, aránytalanná tesz optikailag, nem néz ki jól. Alapból, ha fel van hajtva a szára, csak Barbie baba-lábakon mutat valahogy. Se a fazon, se a szabás nem oké, csak épp trend.

8. Farmernadrág a ruha alatt

Random férfivélemény: Nincs vele baj, jól néz ki.

Duncan véleménye: *thumbs up*

Az én véleményem: Praktikus, kényelmes, király. Ennyike.

9. Sarok nélküli magas sarkú

Random férfivélemény: Ez ilyen aliencucc? Mert kicsit holdjárós feelingje van, meg ez a szín is sok(k).

Duncan véleménye: Kreatív, de nem balesetveszélyes?

Az én véleményem: A magas sarkú kifejezésben ott van, hogy ‘sarkú’, szóval gondolom, kéne neki lennie… Elképzelni sem tudom, milyen lehet ebben járni.

Ötlet: Made Man

Itt van még jó kis kontent