Heti női frizura inspiráció #2

Szerző: Brooke

Minden héten mutatunk 5 fodrászt a világ különböző pontjairól, akiket érdemes követned, ha érdekel a hajtéma, hiszen értenek ahhoz, amit csinálnak, ami azért egyre ritkább manapság − csak nézz szét az „ombre” festésként eladott katasztrófafrizurák körül. Itt a következő fodrászadag.

 

Váltig állítjuk, hogy unalmas hajjal leélni egy egész életet bizony fos. És azt is, hogy olyan minimális változtatások, mint mondjuk egy lob vagy bob fazonú vágás az amúgy vállig érő hajadból már feldobja a megjelenésed. Hát még akkor, ha az egyszerű, „semmilyen” barna hajadba belekerül pár világosabb tincs.

Miért is ne vállalnád be?!

A cikksorozat előző és egyben legelső részében bemutattunk pár fodrászt, akik megérdemlik a figyelmedet. Főleg, ha hajtranszformáció előtt állsz, vagy csak inspirációt gyűjtesz magadnak, esetleg a barátnődnek, katt ide a cikkért.

#1 Akihez a celebek is visszajárnak

Ki? Kristin Ess Hair

Hol? USA, nyilván.

Lucy Hale ismerős lehet a tévéből, hiszen egy népszerű amerikai sorozat főszereplője, és mindig tökéletes a haja. A hétköznapokban meg a sorozatban is. Kristin Ess készíti a haját, és Lucy visszatérő vendégként (meg persze jó celebként) általában minden alkalommal más frizurával jön ki a szalonból. Tény, hogy a frizurája mindig elég királylányos.

#2 Sellő- és unikornishajak

Ki? Michelle Stevenson

Hol? USA, Salon 1506

Ha végiggörgeted Michelle Stevenson Instáját (katt ide), hamar feltűnik valami: ő a sellős és unikornisos hajak specialistája. Szóval Michelle gyönyörű, színes hajakat készít, és úgy fest, ahogy kell. Színes ombre, barnából rózsaszín balayage meg minden, amit akarsz. A spéci hajcsodák mellett azért vannak hétköznapibb frizurák is, érdemes csekkolnod.

#3 Aki még Khloe Kardashiannal is dolgozott

Ki? Heather Chapman

Hol? Los Angeles

Egy dolgot nem lehet elvenni a Kardashian klán tagjaitól, az pedig a tökéletes hajkorona. Heather Chapman többek között Khloe hajával is dolgozott, és ami igazán jól megy neki, az a kontykészítés. Az Instagramján (katt) olyan szépségesen megkreált kontyokat találsz, hogy azokból simán inspirálódhatsz, ha nívós eseményre vagy esetleg esküvőre készülsz.

#4 Akinél a hajhosszabbítás alap

Ki? Jay Rua

Hol? Las Vegas, Jay Rua Glam Hair Salon

Vannak fodrászok, akik a hajhosszabbításban teljesednek ki igazán. Jay Rua például pont ilyen, gyönyörű hajkoronát varázsol vendégei fejére. Elsőre fura, hogy a ragasztócsíkos (tape in) hajhosszabbítási módszert használja, de a végeredmény önmagáért beszél.

#5 Ombre csodák

Ki? Emre Ayaksiz

Hol? Isztambul, Törökország

Bármennyire is szeretnénk túllépni az évek óta tartó ombre mánián, egyszerűen képtelenek vagyunk. Mindenhol ez jön szembe velünk, az utcán és az Instagramon egyaránt. Jó és rossz ombre között azért elég hamar különbséget tudunk már tenni, és a török Emre Ayaksiz munkái nagyon is jók.

Itt van még jó kis kontent