Így hordj full feketét anélkül, hogy úgy éreznéd, temetésre készülsz

Szerző: Brooke

Érezted már úgy, hogy bármennyire is szeretnél erőt venni magadon és színesebben öltözködni, az összes próbálkozásod kudarcba fullad? Ha valamiért mindig a fekete dominál a szettedben, és maximum a fehér vagy szürke árnyalatokig jutsz el shoppingoláskor, jogosan merülhet fel benned a kérdés: baj van az agyammal? Vagy a stílusérzékemmel? Kicsit sem. 

Bár Babits Mihály óta tudjuk, hogy a fekete milyen fontos, a divatban az all black everything felfogás az utóbbi években került elő folyamatosan, és máig stabilan jelen van mind a hétköznapi, mind az elegánsabb szettek összeállításakor. De egy idő után, amikor már idegesítenek az ismerőseid beszólásai a fekete cuccaidra vonatkozóan, elkezded úgy érezni magad a mindennapokban,

mintha temetésre készülnél.

Az érzés helytálló, és van is rá pár módszer, hogy kiiktasd az általad agyonsztárolt és imádott fekete outfitjeid iránti negatív gondolataidat az agyadból.

#1 Dobd fel mintával

Akármilyennel. A lényeg, hogy egy kicsit színessé és változatosabbá tedd a már unalomig hordott full fekete cuccaidat. Már önmagában egy arany divatórával, statement fülbevalóval vagy csinos nyakpereccel is feldobhatod a megjelenésed, ha ehhez még veszel egy mintás borítéktáskát vagy metálosan csillogó sneakert, egyből máshogy érzed majd magad.

#2 Színes kiegészítőkkel…

Összességében elmondhatjuk, hogy a feketéhez (majdnem) a világ összes színe tökéletesen passzol. De ha a fekete mellett döntesz is nap mint nap, azért néha egy kis vidámságot is csempészhetsz az outfitedbe. Legyen az akár egy színes sál vagy az előző pontban már említett különleges, egyedi cipő.

#3 Különleges övvel…

Az oversized és supersized hosszított felsőkben az a jó, hogy simán fel lehet venni hozzájuk egy olyan övet, ami már önmagában stílusossá és nőiessé teszi a komplett szettet. Miért ne élnél a lehetőséggel?

#4 Vagy extrém cipővel…

Hamarosan itt a nyár, és végre (végre, végre, végre!) a bundás csizmát le lehet cserélni a sneakerekre és a fűzős szandálokra, amik már tavaly is masszívan divatosak voltak. És ugye egy különleges lábravalóval nemcsak a kedvedet dobhatod fel, hanem a megjelenésedet is.

#5 Mixeld az anyagokat és a textúrákat

Áldjuk az eget, hogy megannyi fekete színű anyagból készített fast fashion ruhából, táskából és cipőből válogathatunk, amik között biztos, hogy legalább egy olyan cuccot találunk, ami kielégíti minden igényünket. Szóval ha a fekete színről semmiképp nem vagy hajlandó lemondani, legalább az anyagokat variáld! Valahogy így:

#6 Kísérletezz a méretekkel

Oversized felsőt felvenni leggingshez, why not? Bőrkabátot felvenni fekete maxiszoknyához, tornacipővel, why not? Mindennapi full fekete outfitedet úgy teheted izgalmasabbá (színek nélkül!), hogy rétegesen öltözködsz, és játszol a méretekkel. Bő kabát alá testhezálló garbó, bő felsőhöz szűk nadrág.

#7 Vállalj be valami merészet

Nem csak a kifutón nézhet ki jól egy nő nagy pulcsiban és csinos szoknyában. Első ránézésre elég extrém párosítás a kettő, de ennél kényelmesebb outfit aligha létezik. Az biztos, hogy nem szorít majd sehol.

Via PureWow

Itt van még jó kis kontent