Inspiráció a következő shoppingtúrádhoz

Szerző: Brooke

Bomberdzseki farmerrel, szaggatott nadrág tornacipővel vagy sneakerrel. Itt az időszak, amikor végre kényelmesen, csinosan és praktikusan lehet felöltözni. Anélkül, hogy megsülnél, vagy anélkül, hogy megfagynál. 

Hivatalosan is megérkezett az év egyik legszebb évszaka, a tavasz. Már annyit írtunk róla, hogy muszáj annyi inspirációt összeszednünk a tavaszi gardróbfrissítéshez, amennyit csak lehet. Itt a papucscipők ideje, lassan pedig elérkezik a fűzős szandálok nyári szezonja, ami már tavaly is hatalmas sláger volt. A fast fashion üzletek kínálatából már

összeszedtünk pár cuccot, amibe érdemes lehet befektetned

a jó idő közeledtével. A cikkért katt ide.

Tudjuk, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy unalmas hajszínnel vagy frizurával éld le. És azzal is tisztában vagyunk, hogy a változás jó dolog, és kell is, ezért most ismét hoztunk (többek között) a The Fashion Spot gyűjteményeiből néhány képet, ami inspirálhat a következő shoppingtúrádon.

Van itt minden.

Pasztellszínek és maxiszoknyák, csinos tavaszi csizmák, amik praktikusan kombinálhatók szoknyával vagy nadrággal egyaránt. A szandáloktól persze képtelenek vagyunk elvonatkoztatni, bár a magas sarkús változat nem épp a kényelemről híres, ezért már nézegetni és nyálat csorgatni is bőven elég.

  

Itt van még jó kis kontent