Nem fogod elhinni, de a hupikék az új hajdivat

Szerző: Brooke

Amikor azt mondom, Hupikék Törpikék, mi jut eszedbe? Mert ha nem a gonosz Hókuszpók az első, aki beugrik, hanem az apró kék törpök, van egy jó (vagy rossz) hírem. A törpék jellegzetes kék színe már a divatban is helyet kapott.

Annyira, hogy a Marie Claire nemes egyszerűséggel ‘smurf blue’-nak nevezte el azt a kék színt, amit a designerek és a sztárok is előszeretettel viselnek a fejükön. Nemrég véget értek a divathetek, ami azt jelenti, hogy a magazinok a nagy hírhajhászat után végre alaposabban megvizsgálhatták a trendeket és az idei év felhozatalát. És feltűnt valami nagyon kék.

A hupikék hajszín.

Néhány igen neves divatház megálmodta a jövő trendjét, ennek köszönhetően a modellek kék hajjal vonultak a kifutón. Kérdés, hogy bejön-e a jóslat.

A kék haj a gyönyörű modell, Duckie fején tűnt fel legelőször egy backstage fotón. A lány klasszikus hupikék árnyalatban festett haja elég extrém volt, viszont kétség nem fér hozzá: durván jól állt neki. A kék hajhoz persze kék köröm is dukált.

Marc Jacobs

Aztán néhány nappal később a szépséges kínai modell, Mae Mei Lapres a Marc Jacobs-bemutatón jelent meg először kék hajjal, amit aztán az egész szezon végéig nem festetett át.

Versace

A milánói divathéten a Versace bemutatóján a modellek különböző fényes és színes tincseket kaptak a hajukba. Mindez csak póthaj volt, amit a kreatív szakember, Guido Palau álmodott a lányok fejére. Néhány modell mélykék tincsekkel a hajában vonult végig a kifutón.

Fenty x Puma

Az új Fenty x Puma-kollekcióról mi is írtunk, itt megnézheted, milyen cuccokat hozott össze Rihanna és a Puma. Riri egyedi stílusát nem csak saját kollekciója tükrözi, hiszen modelljei is extrém lookokban vonulnak végig a kifutón. Például hupikék hajjal, ahogy ez a lány is.

Katy Perry

A világhírű énekesnő már korábban fejet hajtott a kék parókának, amit azért is tett jól, mert meglepően jól áll neki ez a szín. Az egyik neves eseményen ilyen frizurával jelent meg:

Hayley Williams

Katy Perry mellett az extrém stílusáról és különleges hangjáról elhíresült Hayley Williams is villantott már rövid kék hajjal. A Paramore énekesnőjének szintén jól áll ez az árnyalat.

Via Marie Claire

Itt van még jó kis kontent