Így használd a narancssárga szemhéjpúdert

Szerző: Brooke

A narancssárga szín 2017-ben annyira adja, hogy a legnívósabb eseményeken is megjelenik a hírességeken. Ruha, kiegészítő, cipő vagy szemsmink formájában. Viselhető cicás szemeket varázsolhatsz magadra, nem csak a hétvégi buliba. 

Arról korábban már írtunk, melyik szemszínhez melyik szemhéjpúder-árnyalat áll jól. Annyit azért gyorsan elárulunk, hogy a barna szemhez a narancssárga szín elég jól passzol. Ehhez pedig leginkább egy kicsit sötétebb tónusú bőr megy, azonban világos bőrrel is működik a dolog.

A Vogue hamar felfigyelt a 13 reasons why című új Netflix-sorozat Los Angeles-i premierjén Selena Gomez narancssárga ruhájára és az ehhez tökéletesen passzoló szemsminkjére. Aztán az Allure is összeszedett még pár hírességet, hogy megmutassák a különleges szín viselhetőségét.

Azt már biztosan te is tudod, hogy vannak sminkmítoszok, amiket tilos elhinned. Ezek közé tartozik például az, hogy az olyan élénk színek, mint a narancssárga vagy a piros csak képeken és a beauty vloggerek videóiban néznek ki jól. Ha viszont megtanulod használni a kedvenc szemhéjpúdered, legyen szó bármilyen színről,

a hétköznapokra is működőképessé teheted.

Tipp: A lényeg, hogy megtaláld jelen esetben a narancssárga hozzád legjobban passzoló árnyalatát. Ha ez megvan, barnával enyhítheted az élénkségét. Fontos, hogy mindig kerüljön a szemhéjadra primer, ugyanis ebbe a termékbe sokkal könnyebben ragad majd bele a por állagú púder, illetve könnyebben tudsz majd dolgozni vele.

Itt egy videó arról, hogyan csináld

https://www.youtube.com/watch?v=JVA5tliacmo

Inspirációnak pedig néhány csodaszép smink

Via Allure

Itt van még jó kis kontent