A hajtrend, amit simán bevállalhatsz a fesztiválszezonra

Szerző: Brooke

Ha szereted a színes, kicsit extrémebb dolgokat, akkor ezt a hajtrendet muszáj látnod. A hologramos frizura már meghódította az Instát, és a mi kőkemény, hideg szívünket is elvarázsolta, legalábbis egy kicsit mindenképp.

 

Egy egészen különleges, kicsit a korábbi macaronhajtrendre emlékeztető színkavalkádról van szó, ami platina- vagy fehérszőke alapon mutat igazán jól. Van benne rózsaszín, lila, kék, meg amit csak akarsz. A lényeg, hogy a színátmenetek jól passzoljanak egymáshoz, illetve hogy pasztellszínekben gondolkozzatok a fodrászoddal.

Volt már szivárvány inspirálta hajszín és holografikus szájfény is, ami elég színes volt ahhoz, hogy vidámságot csempésszen a szürke hétköznapokba. Úgy néz ki, 2017-ben maradunk a hologramnál, ugyanis a legújabb, kicsit extrémebb frizura is a holografikus hajtrend nevet viseli. Legalábbis Instagramon mindenképp. A holografikus haj az egyik legkülönlegesebb − a hőérzékeny hajfesték után −, amit ebben az évben láttunk eddig.

Nem fogunk hazudni, ezek a frizurák szívet melengetően vidámak. Ha szőke vagy, vagy szőke szeretnél lenni, nyárra simán feldobhatod valami extra színnel.

Inspirációnak néhány kép:

Via PureWow

Itt van még jó kis kontent