H&M x Coachella: menő és megfizethető fesztiválcuccok

Szerző: Brooke

Pár nappal ezelőtt kezdődött meg a 2017-es Coachella fesztivál Amerikában, ahol egyértelműen a legnépszerűbb hírességek és celebek is megjelentek. Lady Gaga fellépett, Rihanna csillogott, Kylie Jenner neonszínű parókát húzott. Ha van fesztivál, ami inspirál öltözködésben és sminkben, de még életérzésben is, az a Coachella.

Úgy néz ki, a H&M is levágta, mekkora jelentőséggel bír a világ egyik legnépszerűbb fesztiválja. Évek óta kollaborálnak egymással, így minden tavasszal a boltok polcaira kerülnek azok a fesztiválszerkók, amik már áprilisban tolják az arcunkba a nyári szabadság érzését.

Ami egyrészt jó, mert a június közeledtével megkezdődik a hivatalos fesztiválszezon. Másrészt elég fos, mert még legalább 2 hónapot kell várni, hogy a Balaton partján ücsörögve igyuk a túlárazott rosét.

Ha meg már úgyis azért fáj a szívünk, mert olyan lassan érkezik a nyár, hogy szinte el sem hisszük, hogy valaha is ideér, miért ne nézelődhetnénk a hivatalosan H&M Loves Coachella névre keresztelt 2017-es lookbookban? Már csak azért is, mert az alter-pop zenekar, a The Atomics egy nagyon király kampányklipet dobott össze a kollekcióhoz.

A kollekcióban rövidnadrágok, bodyk és kiegészítők is helyet kaptak a farmernadrágok és teljesen egyszerű, ‘Coachella’ feliratos pólók mellett. És a legjobb, hogy ezeket a darabokat konkrétan fillérekért megvásárolhatod (itthon például a Westendben és a Váci utcai gigaóriás, kétemeletes üzletben), ahogy azt a világ egyik legnépszerűbb fast fashion márkájától már megszokhattad.  A teljes H&M x Coachella-kollekcióért katt ide.

Képek: hm.com

Itt van még jó kis kontent