Nadal pózol, új légtalp-technológia. Heti divat.

Szerző: beautyFY

Rafael Nadallal támad a Hilfiger, a Nike forradalmasítja a légtalp-technológiát, plusz egy rakás inspiráló fotósorozat is kijött a héten. Heti divat, férfiaknak.

 

Nadal lett a Hilfiger új arca

A világ egyik legjobb férfi teniszezője, Rafael Nadal lett a Tommy Hilfiger legújabb kampányának arca. A 2017-es tavaszi/nyári kampányhoz Nadal a kaliforniai Palm Springbe utazott, ahol a kollekció reklámját forgatták. A teniszező a márka legmenőbb zakóit viseli, a fotók célja pedig, hogy elhitessék az emberekkel, a Tommy Hilfiger ruhái olyan kényelmes szabásúak, hogy még sportoláshoz is viselhetők. Szerinted?

Még több infóért katt ide.

John Halls x L’Officiel Hommes

John Halls lett a L’Officiel Hommes Ukraine legújabb kiadásának arca. A történetet Ivan Genasi fotós örökítette meg, a szetteket Ivan Rasic rakta össze. Tavaszias, elegáns, mégis laza outfitekben fotózták az angol modellt, aki olyan márkák cuccait viselte, mint a Giorgio Armani, a Calvin Klein és a Michael Kors.

Még több képért katt ide.

Luke Rockhold for Frye

Luke Rockhold a divatvilág új üdvöskéje, az amerikai sportoló a Frye 2017-es tavaszi/nyári Modern Icons névre keresztelt kampányában kapott helyet Devon Windsorral együtt. A párt Bjorn Iooss fotózta. A kollekció darabjai közé tartoznak a laza, mégis elegáns sneakerek és csizmák.

Még több infóért katt ide.

Jimmy Choo 2017

Épphogy tavasz van, de a divatot meghatározó világmárkák már az őszi és lassan a téli kollekciók bemutatásán dolgoznak. Jimmy Choo is hasonlóan tett, ugyanis a napokban mutatták be az új őszi (vagy pre-fall) férfikollekciója néhány darabját.

A kampány arca Josh Upshaw lett, a fotókat Theo Wenner készítette, a stylist pedig Sarah Richardson volt. Elegáns darabok, menő képek. A márka kreatív igazgatója (aki egyébként Jimmy Choo unokahúga − a szerk.) elárulta, a kampány célja az volt, hogy kiemelje a női és férfikollekciók közötti szimmetriát. Esztétikus ruhákat terveztek, amelyek viselésekor nincsenek szabályok. Még több infóért katt ide.

A kampányhoz még videó is készült.

Az új Giorgio Armani szemüvegek

Egy szemüvegkeret mindig befektetés, ezért ha a drágább darabok felé húz az ember szíve, és megengedheti magának a luxust, olyan cuccokon is érdemes elgondolkodnia, mint az Armani Frames of Life szemüvegei. A 2017-es tavaszi/nyári kampányhoz a Giorgio Armani Chris Sebastian Joysot kérte fel.

Még több képért katt ide.

A Nike beújít légtalp fronton

Pár nappal ezelőtt már írtunk arról, hogy bár technológiailag progresszív, esztétikailag azért elég megosztó a Nike új, légtalpas sneakere, a Nike Air VaporMax. Az új légtalp lényege, hogy különböző méretű és formájú párnácskák kerülnek a cipőbe, szinte a talp teljes felülete alatt. A végeredmény egy könnyű sneaker, ami a gyártás során − nem mellesleg − a környezetet is kevésbé szennyezi.

A teljes cikkért katt ide.

https://www.youtube.com/watch?v=hLx09opzhXc

Sean O’Pry x Lord & Taylor

Az orosz GQ-ban való szereplés után Sean O’Pry, a világ egyik legkeresettebb modellje ismét reflektorfénybe került, ezúttal a Lord & Taylor 2017-es tavaszi katalógusában. A tanulságos szetteket Christopher Campbell dobta össze, és Bruno Staub volt a fotós. Sean olyan világmárkák darabjait viselte, mint a Michael Kors és a Hardy Amies.

Még több fotóért katt ide.

Itt van még jó kis kontent