Puma x Fenty: gumipapucs 30 ezerért

Szerző: Brooke

Úgy néz ki, egyre több híresség áll össze a világ legnépszerűbb márkáival, hogy „saját tervezésű” és „egyedi” kollekciót dobjanak piacra kicsit sem megfizethető, annál is inkább méregdrága darabokkal.

Jennifer Lopez dolgozott együtt a Zanottival, csodaszép magas sarkú szandálokat designoltak. Katy Perry saját sminkkollekciójára ugyan még várni kell, és itthon talán soha nem is lesz kapható, de álmodozni azért még lehet. A divatvilág fura, és még furább trendek inspirálják a legmenőbb brandek kollekcióit. Gondolom, így találta ki Rihanna a műanyag/gumi Puma papucsot.

Ha szereted Rihannát meg a divatot, akkor biztosan tudod, hogy a Puma és az énekesnő már pár éve kollaborál, és időről időre kidobnak egy-egy új kollekciót. Az elsők között ott volt például az a szőrös papucs, amit a fast fashion márkák gyorsan le is másoltak. Na, de az oridzsi ötlet mégiscsak Rihanna Puma papucsa.

A rózsaszín, szőrös papucsok elég királyak voltak.

Még a masnis papucsokat is preferáltuk.

Aztán jött a gumipapucs 90 dolcsiért.

Persze, az amúgy elég gagyi műanyag hatását keltő papucs nem veszít az értékéből, hiszen egyrészt ott virít rajta a Puma-logó, másrészt ez a Puma X Fenty-kollekció egyik darabja, ami tulajdonképpen Rihanna maga.

Közel 30 ezer forintért árulják a csodapapucsot, ami első ránézésre pont olyan, mint a tengerparton kapható műanyag szandál, ami megvédi a lábad, ha esetleg sünre vagy valamilyen egyéb lényre lépnél fürcsizés közben. Legelőször elképedtem, aztán húztam a számat, de mostanra már annyiszor láttam ezt a papucsot, hogy

a rózsaszín változatát simán felvenném mondjuk strandra.

A hír amúgy gyorsan bejárta a divatvilágot. A 2017-es nyári kollekció új darabja konkrétan − az egész világ szerint − olcsó gumipapucsokra hajaz. Mondjuk azután, hogy a Balenciaga lekopizta az IKEA nagy kék táskáját, nem igazán lepődünk meg.

Vess még egy pillantást ezekre a csodákra.

Via allure.com

Itt van még jó kis kontent