Dwayne „The Rock” Johnson sportcipője bedarálta a piacot

Szerző: beautyFY

Sziklaszilárd nyitás a színész és az Under Armour kooperációjától.

Nem meglepő, hogy a sportszergyártók irdatlan lehetőségeket látnak a celebritásokkal való együttműködésekben. Anno írtunk arról, hogy a Michael Jordannel kötött megállapodással a Nike nemcsak megnyert magának egy komplett generációt, de gyakorlatilag egy új márka is született. Rendszeresen cikkezünk az adidas és Kanye West Jeezyjének döbbenetes sikereiről, sőt, utóbb Marky Mark pedzegette, hogy saját sportmárkát kéne dizájnolni, ugyan.

The Rock vs. UA

Amikor megírtuk, hogy Dwayne Johnson nagyot dobbant az Under Armourral, már sejteni lehetett, hogy a dobbantás üzletileg is értelmezhető lesz. Johnson jelenleg az egyik legkeresettebb arc Hollywoodban,

a tavalyi évben a legjobban fizetett színész volt,

a Time magazin az év legbefolyásosabb 100 embere közé is választotta, ami nem szar valakitől, akinek az a foglalkozása, hogy izmos, és jók a fogai.

Mivel a cipő ráadásul jól is néz ki, gyanítható volt, hogy az eladások is szépek lesznek majd. A Hypebeast írta meg, és maga a gigasztár is kiposztolta, hogy az eredmény minden várakozást felülmúlt.

Röviden: 24 óra alatt az összes példány elkelt, majd az újratöltött árukészlet szintén elment instant, így a limitált példányszámban gyártott cipő mindössze két nap után kereskedelmi forgalomban már egyáltalán nem elérhető. Ezzel az idei év eddigi legjobban fogyó sneakere lett, amiből legközelebb a harmadik negyedévben lehet bespájzolni, de akkor már egy új színkombinációban. Ez gyorsan ment.

Itt van még jó kis kontent