Újabb szemöldöktrend, amit nem igazán értünk

Szerző: Brooke

Általánosságban elmondható, hogy azok a nők, akik szeretnek sminkelni, és egyfajta relaxációs tevékenységként fogják fel a reggeli szépítkezést, nyitottak a beauty újdonságokra.

Kivéve akkor, ha olyan botrányos „trendek” kereszttüzében találják magukat, mint a madártollra emlékeztető szemöldök vagy a most a Hello Giggles által publikált, „barbed wire eyebrows” névre keresztelt valami. Mert ez sem trendnek, sem semminek nem nevezhető. Csak egy valami a nagyvilágban, ami, reméljük, gyorsan eltűnik a süllyesztőben.

Erről van szó:

Egészen nyugodtan tedd fel magadnak a kérdéseket, hogy mégis mi ez, kinek az agyából pattant ki, és miért nem maradt inkább csak gondolat?

Bár tudnánk a válaszokat!

Konkrétan arról van szó (ahogy azt a képeken te is láthatod), hogy a szemöldököt nagyjából azonos méretű szakaszokra osztják, majd cikkcakkban elfésülik. A tartósságért pedig szemöldökfixáló kerül rá, vagy akármilyen gél, ami a helyükön tartja a szálakat. Szóhoz még nem jutottunk, de igyekszünk feldolgozni a témát. A trend amúgy a sminkes Athena Paginton agyának szüleménye.

Itt van még egy sokkoló kép.

 

Itt van még jó kis kontent