Az eddigi leggyorsabb hajhosszabbítási technika

Szerző: Brooke

Legyünk őszinték, és valljuk be magunknak: a hosszú haj áldás. Legalábbis azok számára mindenképp, akik hiába növesztik a hajukat, soha nem jutnak egyről a kettőre. Erre és még jó pár más, hajjal kapcsolatos problémára nyújt megoldást a hajhosszabbítás.

Ebben a témában már írtam korábban kétszer is, a sorozat első részében a póthajak történelmét mutattam be, a másodikban pedig azokat a technikákat, amikkel a fodrászok dolgoznak, és amik közül te is választhatsz, ha derékig érő loboncot szeretnél. Most pedig itt egy forradalmi megoldás, ami azt ígéri, mindössze pár másodperc alatt varázsol hosszú hajkoronát a fejedre.

A Balmain Hair Instagram-oldalán (katt) egy hete van fent az a videó, ami bemutatja az új hajhosszabbító eszközt. Ezzel a kütyüvel egyszerre több tincset hozzá lehet illeszteni a természetes hajhoz.

Történik mindez úgy, hogy először a fodrász leválaszt egy tincset a hajból, azt még vékonyabb tincsekre szedi szét egy fésűszerű izével, majd ezután egy valószínűleg hőillesztő gép segítségével a tincseket a hajhoz illeszti.

Király.

Ez a hajhosszabbító szerkezet első ránézésre elég ígéretes. Hivatalos oldalukon azt írják,

A Système Volume a legkényelmesebb hajhosszabbító eszköz, amelynek egészen egyedi koncepció az alapja. Ötször gyorsabb, mint a hagyományos hőillesztéses hajhosszabbítás.

Itt van még jó kis kontent