Sellőmellek a 2017-es Coachella fesztiválon

Szerző: Brooke

Nem akarok én semmi jónak az elrontója lenni, azt viszont elég nagy határozottsággal ki merem jelenteni, hogy a legtöbb, fesztiválokon részt vevő lány vagy kisebbségi komplexussal küzd, vagy egyszerűen feltűnési viszketegségben szenved.

Az Allure diszkómelleknek, a Her Campus glittermelleknek nevezi. Ha engem kérdeztek, első körben sellők jutottak eszembe, azoknak csillog így az uszonyuk. Ennyi színben, ilyen sok árnyalatban. Elsőre sokkol, másodszorra már elvarázsol. Ötletes, jól néz ki (képen), de glittereket magadra ragasztani póló helyett elég érdekes gondolat. Biztosan ez is ilyen fesztiválkultúra dolog Amerikában, amihez mi, halandók nem igazán értünk.

Sellőmellek.

Ezzel kapcsolatosan amúgy több kérdésünk is felmerült. Mivel ragasztják magukra ezt a sok kis követ? Hogyan marad rajtuk szinte egész nap ez a szett, ha egy sivatagban (mert a Coachella fesztivált ott rendezik) izzadnak a 40 fokban? És még sorolhatnánk reggelig. Amerikában, fesztiválra tökéletes. Máshol esélytelen ilyen szerelésben megjelenni.

Persze, nem látszik a glitter alatt semmi olyan, de azért na. Ennél még a H&M x Coachella-kollekcióban is vannak ízlésesebb darabok. Kíváncsian várjuk, ez a trend hogyan fog visszaköszönni az idei Balaton Soundon. Őszintén reméljük, hogy sehogy.

Mellinspirációnak íme néhány kép.

Itt van még jó kis kontent