A legjobb hajak áprilisban

Szerző: beautyFY

Néhány jó séró jön, ezúttal nem a világ barbershopjaiból, hanem a kamerák elől.

 

Van a D’Marge, ami kicsit olyan, mint a beautyFY, csak angolban és gazdagban. Ők szedték most össze, hogy mely arcok viselték a legtetszetősebb frizurákat ebben a hónapban, és

csináltak belőle egy olyan anyagot, hogy hat képért konkrétan hatot kelljen kattintani.

Cserébe jók azok a képek. Mutatunk párat, és hozzá is fűzünk egyet s mást.

#1 Spiky/Charlie Hunnam

A tincsezve vágott, spiky frizurákról itt írtunk bővebben. A lenti egy teljesen egyszerű megoldás, és nagy előnye, hogy egy kicsit hosszítja az arcot, ami a Pacific Rim színészére egyébként rá is fér.

Ha azon gondolkozol, hogy milyen frizurát vágass (sokan vagyunk ezzel így), akkor az ő fizimiskáját azért is érdemes tanulmányoznod, mert a Sons of Anarchyben például slicked backkel nyomja, ami a szerephez ugyan passzol, de objektíve az ő fejéhez talán kevésbé előnyös:

 

#2 Slicked back/Zachary Quinto

Ha már hátranyalt forma, akkor itt egy tankönyvi példa rá. A fazonról szóló bővebb anyagunkat itt tudod elolvasni, ez a lenti egy modern undercut verzió, hibátlanul kivitelezve. Quintónak egyébként baromira jól áll a szakáll, ami ehhez a fazonhoz amúgy sem hátrány.

 

#3 Fade/Michael B. Jordan

A fade történelmét behatóbban ismerőknek nem kell elmesélnünk, hogy a második világháborúban tömegesen népszerűvé lett vágásokat ugyan az amerikai fehér középosztályban az ’50-es évektől felváltották a dúsabb frizurák, de nem úgy a latino és fekete közösségeknél. Míg a beatkorszaktól a jómódúbb családok gyerekei a nagyobb loboncokat erőltették, amit lehetett rázni koncerten, és beletúrni erotikusan, addig a bronxi borbélyok szünet nélkül ontották az oldalt finom átmenetes kreálmányokat. Íme, egy példa erre Michael B. Jordantől (aki például a legutóbbi Rocky-filmben, a Creedben nyomta).

#4 Klasszikus/Rob Lowe

Az a vicces, hogy ez a lenti nem annyira hibátlan frizura, még akkor sem, ha egyébként Rob Lowe-ot kedveljük, sőt, a múltkor szerepelt is az egyik inspirációs összeállításunkban, amiben a fodrászát, Jason Schneidmant mutattuk be.

A D’Marge összeállításának többi frizurája nekünk annyira nem tetszett, de aki kíváncsi rá, csekkolhatja az eredeti anyagban.

Itt van még jó kis kontent