Ennél menőbb gagyi sapi még nem volt

Szerző: beautyFY

Ígérjük, hogy többet nem posztolunk az IKEA kultikus FRAKTA zacsijáról, de ezt az utolsót még engedjétek meg, legyetek szívesek.

Az előzményekről Brooke írt vicceseket itt, de röviden összefoglaljuk, mi történt. Aki volt már a svéd bútoráruházban valaha, az tudja, hogy a felfoghatatlan méretű alagútrendszereken és a szexre teljesen alkalmatlan ágyakon kívül egy harmadik dolog is jellemzi őket: az óriási, kék színű szatyruk, amit igen baráti áron, pár száz forintért elmarhatsz. A Balenciaga nevű francia luxusmárka lenyúlta a dizájnt, és nemrég jóformán tök ugyanazt

több mint 1500-szoros áron, kb. 2000 dollárért kezdte árulni.

Balra az eredeti, jobbra a 600 000 forintos verzió.

Eddig csupán egy szimpla lol a történet, az IKEA stílusosan reagált is az esetre, kiadott egy rövid útmutatót arról, hogyan lehet meggyőződni a kék FRAKTA táskák eredetiségéről (meg kell rázni, hogy csörög-e, vagy téglát kell beletenni, hogy elbírja-e), nehogy az ember véletlenül a hamisat vegye meg félmilláért.

Los Angelesben élnek a trollok

A legviccesebb hír a mai napon, hogy a botrányairól és durva trollkodásairól ismert amerikai divatcég, a Pleasures az eredeti szatyorból elkészítette az IKEA-sapit, ami így néz ki:

Vicces-e? Igen. No meg jó marketing is, valljuk be! Egy kicsit talán még jobb is annál, mint amikor ugyanők tavaly nyáron Kurt Cobain búcsúüzenetét nyomták egy pólóra. Azt, amit azelőtt írt, hogy egy shotgunnal fejbe lőtte magát. Egyébként ez volt az:

via Highsnobiety

Itt van még jó kis kontent