Heti női frizura inspiráció #6

Szerző: Brooke

Minden héten bemutatunk 5 tehetséges fodrászt, akit érdemes lehet követned az Instagramon. A világ különböző pontjairól gyűjtjük őket össze, szóval ha véletlen épp körbeutazod a földet, tudni fogod, hol kell kopogtatnod egy új frizuráért.

Néhány korábbi cikket a sorozatból itt, itt és itt találsz, de ha kíváncsi vagy, miért sárgul be a szőke haj, és hogyan tudod megvédeni a szőkített loboncod, katt ide, mert már erről is írtunk egy nagyobb anyagot. Szép ombre hajakat ide kattintva találsz, de ha kicsit profibb inspirációt keresel, olvass tovább!

 

#1 Csodaszép balayage

Ki? Lisa Hart-Walker

Hol? USA

Az ombre kistestvéreként is emlegethetnénk a balayage hajfestési technikát, de mi azért a kettőt inkább elválasztjuk egymástól, hiszen utóbbi egy sokkal árnyaltabb és bonyolultabb módszer (Ezekről a technikákról bővebben ebben a tavalyi cikkünkben írtunk – a szerk.)

Lisa annyira jól csinálja, hogy lassan félmillió követője lesz az Instagramon, és oktatja is a balayage festést. Most épp körbejárja Amerikát. 

#2 Extrém és menyasszonyi

Ki? Laura Chihaia

Hol? Sacramento

A menyasszonyi frizurákon már alapból megakad az ember szeme, hiszen ki ne szeretne olyan szépséges hajkoronát viselni élete nagy napján, mint amilyet a leghíresebb celebek egy-egy eseményen? Laura 370 ezer követővel nyomul, amit csak tehetségének és álomszép munkáinak köszönhet.

#3 Természetes szépségek

Ki? Cindy Soung

Hol? Seattle

Nemrég írtunk egy cikket Guy Tangről, aki a világ egyik legismertebb fodrásza, milliónyi követője van a különböző közösségimédia-platformokon, az írást ide kattintva érheted el. Na, az ő ismerőse Cindy Soung, aki szintén fodrász, még csak 30 ezres követőtáborral büszkélkedik, de ez a szám folyamatosan nő.

#4 Esküvői frizurák

Ki? @elstile

Hol? Oroszország/Kalifornia

Az Elstile névre keresztelt fodrászatban csodaszép menyasszonyi frizurák készülnek, sok-sok póthajjal, még annál is több tehetséggel és kreativitással. Oroszország mellett jelenleg Kaliforniában is van üzletük, félmillió követővel robognak az Instán, és még online kurzusokon is részt lehet venni náluk.

#5 Finom hullámok

Ki? Lara Kay

Hol? Kalifornia

Lara Kay az előzőekhez hasonlóan Kaliforniában tevékenykedik, saját márkája az LCK Haircare, üzlete pedig a Studio Kay. Ombrét, hullámos és alkalmi frizurákat készít.

Itt van még jó kis kontent