Ikonikus ruhát árulnak az interneten

Szerző: Brooke

Ha nem láttad még Julia Roberts és Richard Gere közös filmjét, a Pretty Womant, sürgősen nézd meg előbb, és csak azután olvasd el ezt a cikket. Ha már láttad, akkor talán már sejted is, hogy miről lesz szó.

A filmben Vivian utcalányt játszik, ami nagyjából egyenlő azzal, hogy a ’90-es évek stílusának megfelelő, elég kihívó ruhákban tengeti magát a hétköznapokban az útszélen. Aztán jön a gazdag Edward, aki egyik napról a másikra teljesen megváltoztatja a nő életét. Lényeg a lényeg, a filmben van egy ruha, amit az egyik legnépszerűbb online shop, az ASOS árul.

Így néz ki az eredeti ruha:

És ilyen a 2017-es ASOS-változat belőle:

Oké, valljuk be, ezt a ruhát mindannyian felvennénk egy csinos saruval (vagy magas sarkú szandállal) nyáron. Ha hétköznapokra nem is, egy buliba elég dögös megjelenést ad. Szerény 215 dollárért megveheted az ASOS oldalán mint a legújabb kapszulakollekció egyik darabját.

Valami régi, valami új

Az ASOS kollaborált a brit Hunza G néven futó márkával, ami amúgy az eredeti ruhát is tervezte Julia Robertsnek az 1990-es filmhez. Ugyanazt az anyagot használták, viszont az új változatot már inkább strandra ajánlják a tervezők.

A márka fejese most Georgiana Huddart, aki a ’80-es évek divatját igyekszik visszahozni a hétköznapokba. Ezen apropóból dobták össze azt a 8 darabos kapszulakollekciót, aminek a klasszikus Pretty Woman-ruha is a része. Fekete, piros és királykék színben kapható.

Via Cosmopolitan

Itt van még jó kis kontent