6 inspiráló sorozat tavaszra

Szerző: beautyFY

Heti inspiráció következik a hétre az elegánstól az oldschool streetwearig. Mutatós anyagok az utca emberének.

Szerintünk a divathírek úgy általában kurva unalmasak. Annál az infónál, hogy

document.getElementById(„Marka”).innerHTML = RandomLuxusMarka;

új dzsekijén inverz a logó, még az is izgalmasabb, ha véletlenszerűen betérsz ruhaüzletekbe (itt meg itt mutatjuk, merre érdemes), és személyesen nézel szét.

Heti útravaló

A heti gyűjtéseinket (mint amilyen ez is, vagy éppen a múltkori) ezért annak szellemében készítjük, hogy az aktuális időszak divathíreiből és lookbookjaiból mi az, amit a külsejére adó, átlagos arc is hasznosítani képes a mindennapokban.

Ezért aztán ezekben a cikkekben − szándékunk szerint − nem annyira a márkát kell nézni, mint inkább a szabást, a színeket, frizurákat, miegymást. Íme a mostani adag.

 

Edward Wilding for How to Spend it

The Financial Times kiegészítő rovata a How to Spend it, amelyhez Diego Merino fotózta Edward Wildinget. A fotósorozat elkészítésében David Lamb stylist segítette a srácok munkáját, a brit modell olyan világhírű márkák ruháit viselte, mint a Ralph Lauren, a Purple Label és a Bottega Veneta.

(Jók ezek a hajak is. − A szerk.)

Még több infóért katt ide.

A Tommy Hilfiger-kapszulakollekció

Úgy néz ki, a Tommy Hilfiger továbbra is a nosztalgikus ’90-es évek trendjeit hozza, legalábbis a Tommy Jeans névre keresztelt 2017 tavaszi/nyári kapszulakollekció kampánya eléggé ezt adja vissza. A modellek között ott van Anwar Hadid, Lucky Blue Smith és Sofia Ritchie is. A stílus sportos, laza, némi  #throwback a ’90-es évekbe.

Még több fotóért a lookbookból katt ide.

Ilyen az új Esquire Szerbiában

Filip Wolfe a szerb Esquire áprilisi számában pózol, a stylist Dara Sadeghi, aki olyan márkákba öltöztette a modellt, mint a Tiger of Sweden, a Ralph Lauren és a Stephen F.

Még több infóért katt.

Új márka in da house

A divatiparban 15 éve dolgozó Arthur Kulkov modellkarrierje után cipő- és lifestyle brandet indít Between Rivers néven. Ez az elnevezés amúgy a modell orosz szülőhazájának angol fordítása. Szóval a lazább cipőkön keresztül a luxus slip-onokig minden kapható majd. Az első lookbook Greg Vaughan fotós közreműködésével készült.

Katt ide a továbbiakért.

WTF színek

A GQ Japan verziója Kuba utcáit idézi fel. A modell, Felix Bujo a magazin májusi számáért egészen Havannáig utazik, ahol olyan márkákba öltöztetik, mint a Gucci és a Dolce & Gabana. Túltolt színek, rikító minták, odacsap a nyár, yo!

Még többért katt.

A Mr Porter új kollekciója

A Kingsman: The Golden Circle szeptemberig még nem érkezik, azonban a Mr Porter elkészítette a tökéletes gardróbot, amire egy stílusos kémnek szüksége lehet. A márka egyébként már

a hatodik Kingsman−kollekciót készítette el,

szerintünk elsősorban anyagi okokból. Az aktuális szettek között szabott blézerek, elegáns nadrágok, kötött felsők és stílusos ingek figyelnek.

Még többért katt ide.

 

Itt van még jó kis kontent