Cara Delevingne kopasz lett. Tényleg.

Szerző: Brooke

Tedd fel magadnak a kérdést: mit jelent a szépség? Cara Delevingne szerint a valódi szépséget nem a hosszú haj, a smink és a drága ruhák határozzák meg. A valódi szépséget mindenkinek magában és nem magán, belül és nem kívül kell megtalálnia. 

Első körben sokkolt a hír, aztán a kép is, viszont ahogy megértettem Cara kopaszságának valódi okát, a döbbenetem enyhült. Mostanra inkább büszkén nézek fel arra a nőre, aki millióknak ad erőt azzal, hogy vállalja önmagát.

Mielőtt azonban mélyebben belemennénk a történtekbe, itt egy rövid kis áttekintés az előzményekről.

Cara haja egyre rövidebb lett az utóbbi hónapokban, az Instagramján is többször posztolt képeket, amiken keresztül szépen lassan végigkövethettük hajtranszformációját.

Kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt

Két hete már fiús hajra váltott

A MET-gálán így csillogott

Aztán pedig kopasz lett

A MET-gáláról mi is csináltunk egy gyűjtést, amiben a legjobb és legrosszabb beauty lookokat gyűjtöttük össze, ezt ide kattintva olvashatod el. A rövid haj idén hatalmas sláger, és Kim Kardashian vállig érő frizurája mellett Katy Perry, Kristen Stewart és újonnan Cara is fiús fazonra váltott.

Delevingne hajtranszformációjának hátterében tulajdonképpen egyetlen dolog áll. A Life in a Year című filmben rákos lányt játszik. Szóval mondhatni, kénytelen volt leborotválni a fejét a szerep miatt.

És ha már kopasz lett, felvetett néhány kérdést azzal kapcsolatban, mi is a valódi szépség. Az egyik képe alatt egészen konkrétan ezt a szöveget lehet olvasni:

Fárasztó, hogy folyamatosan megmondják, mi a szépség. Belefáradtam abba, hogy a társadalom akarja meghatározni, mit jelent a szépség. Vegyük le a ruháinkat, töröljük le a sminkünket, vágjuk le a hajunkat! Szabaduljunk meg mindentől! Kik vagyunk? Hogyan határozzuk meg a szépséget? Mit látunk szépnek?

Cara, feltetted a millió dolláros kérdést. Köszönjük!

Itt van még jó kis kontent