Frizuratippek esős napokra

Szerző: Brooke

Az időjárás-előrejelzés szerint a következő napokban enyhén szólva is fos idő lesz, ami tulajdonképpen egyenlő azzal, hogy a hajad katasztrofális pillanatokat fog átélni a közeljövőben.

 

Mind ismerjük a hajvasalás + párás levegő kombójának eredményét. Ugyanez igaz a hajgöndörítésre meg minden olyan formázási módszerre, ami hővel történik. Hiába a hajlakk, hajhab meg a többi jóság, esős időben képtelenség normális frizurát varázsolni a fejre.

Az egyik mentsvárad lehet, hogy nem frissen mosott hajjal dolgozol, ilyenkor ugyanis a haj nem száll, nem puha és selymes. És tény, hogy a másnapos hajat sokkal könnyebben lehet formázni. Parára semmi ok, itt van néhány tipp arra, hogy a hétköznapokban ne úgy nézz ki, mint egy ázott kutya.

Felejtsd el a hajvasalót

Az egyik legjobb tipp, amit tényleg érdemes lehet megfogadnod, és már az előbbiekben is szó volt róla, hogy hanyagold a hővel történő hajformázást. Helyette készíts laza kontyot, félkontyot, vagy fond be a hajad. Ez a legjobb időszak arra, hogy gyakorold a fesztiválfrizurák elkészítését még a buliszezon előtt.

Extra frizurák

Ha tudsz fonni, és nemcsak a barátnőd haját tudod extra profizmussal elkészíteni, hanem a sajátod sem okoz problémát, itt van három lehetséges ötlet. Az egyik, hogy két vastagabb tincset külön-külön befonsz elöl. A maradék, kiengedett hajaddal együtt a két fonott copfot összefogod, majd a három részt egy mozdulattal megcsavarod, és kontyot készítesz belőle. A végeredmény egy cuki frizura, amit pillanatok alatt össze tudsz dobni.

https://www.youtube.com/watch?v=b42k05UssaE

Ha még több frizuratippet szeretnél, amihez nem kell frissen mosott haj, katt ide, korábban már írtunk erről.

Itt van még jó kis kontent