Magas sarkú cipőket ihletett Minnie egér, és imádjuk

Szerző: Brooke

Soha nem volt még annyi Disney-mesék inspirálta cipő, sminktermék, ruha vagy táska divatos, mint az utóbbi években. Itt volt az ideje annak, hogy kedvenc hősnőink és hercegnőink átvegyék − legalább egy kis időre − az irányítást a divat világában.

Láthattunk már mesés kollekciót a New York Fashion Weekről, bemutattuk már a Disney-hercegnőket akkor és most, de a hercegek valós megfelelőivel is találkoztunk már. Most pedig elkészült az első olyan Minnie egér inspirálta magassarkú-kollekció, amiért szó szerint

ölni tudnánk.

Ilyen és ehhez hasonló álomszép magas sarkú lábbeliket álmodott meg Oscar Tiye a 2017-es tavaszi/nyári kollekció alapdarabjaiként. A tervező Instagramját ide kattintva éred el.

Az olasz designer csinos és elegáns, pántos tűsarkúi magukban hordozzák mindazt a kislányosságot, amire nő csak vágyhat ezen a világon. A szandálok hátsó részén Minnie egér fülei ékeskednek, a cipellők ára pedig 450 és 700 dollár között mozog. A sarkak vastagsága cipőnként változik, ahogyan az anyaghasználat is. Van, amelyik gyönyörű szaténból készült, és akad olyan is, amelyiken csillogó strasszok díszelegnek. A teljes kollekcióért katt ide.

Egyszerűen nem tudunk betelni velük!

Via Teen Vogue

Itt van még jó kis kontent