Metálos cipők nyárra

Szerző: Brooke

Végre itt a várva várt nyárias idő. Eljött a szoknyák, rövidnadrágok és szandálok ideje. Fel lehet öltözni normálisan, divatosan, és még csak 6 réteg ruha sem kell ahhoz, hogy a szombat esti buliban ne fagyj meg.

A metálos színek idén nagyon mennek, a táskádtól a karkötődön és a bomberdzsekiden át egészen a cipődig mindenhol megtalálhatók. A legjobb, hogy nem kell az egész lábbelidnek egyetlen erős, hangsúlyos metálos színben úsznia, ugyanis a tervezők számos opciót kínálnak ugyanazokból a fazonokból.

Rosegold sneaker

Ha még mindig keresed a tökéletes cipőt, amiben shoppingolni és fesztiválozni is el lehet menni, amiben megjelenhetsz egy randin, de akár egy laza vacsorán is, ne nézelődj tovább, mert megvan a lépő, amire szükséged van. A metálos részletek kiegészítik a cipő egyszerűségét hordható rozéarany színű betétekkel.

Ezüst magas sarkú

Ha nincs a gardróbodban egyetlen magas sarkú cipő sem, itt az ideje, hogy beszerezz egyet. Nemcsak azért, mert itt a nyár, hanem mert tökéletes kiegészítője lehet bármilyen szettednek. Akár szoknyával, akár nadrággal veszed fel, a nőies megjelenés garantált.

 

Platformos blutcher

Ha szereted a különleges fazonú cipőket, akkor a divat az utóbbi években a te igényeid szerint változott. A legtöbb márka ugyanis piacra dobott olyan platformos, divatos blutcher nevezetű lábbeliket, amik egyrészt nőiesek, másrészt elég egyediek ahhoz, hogy kitűnj velük a tömegből. Színek tekintetében válassz egy metálosan csillogó darabot, a mintákkal viszont óvatosan.

Rozéarany szandál

A magas talpú szandálok már tavaly is nagy népszerűségnek örvendtek, idén azonban kiemelten nagy figyelmet kapnak a divatvilágban. Egyrészt kényelmesek, hiszen a vastag talprész miatt nem olyan érzés járni bennük, mintha mezítláb sétálnál a betonon, másrészt pedig egyre különlegesebb fazonokban lehet kapni őket. A választék hatalmas, bármihez passzolnak − kár lenne, ha ezek a szépségek kimaradnának a cipőkollekciódból.

 

Itt van még jó kis kontent