Hologramos szemsmink, amit te is el tudsz készíteni

Szerző: Brooke

A sminkelésben nincsenek határok. A folyamatosan megjelenő, újabbnál újabb trendek legalábbis erősen ezt sugallják. Tulajdonképpen bármilyen trendet újra lehet gondolni, a színeket kombinálni pedig nemcsak ajánlott, hanem lassacskán kötelező is.

Az Instagram a 2010-es években a legkülönbözőbb trendek kiindulópontja lett, ahol tehetséges sminkesek és profi szépségszakértők teszik közzé kreativitásuk csodaszép végeredményeit. Bár van, amivel nem teljesen értünk egyet, összességében azért elmondható, hogy elég jó ötletekkel inspirálnak minket arra, hogy bevállaljunk ezt-azt.

Ezt nagyon köszönjük nekik.

Most pedig, hogy itt a tavasz, és mindjárt a nyár is, képtelenek vagyunk elmenni az olyan szépséges sminkek mellett, mint a hologramos szemsmink. Semmi másra nincs szükséged, csak egy nem matt hatású palettára. Minél színesebb és fényesebb, annál jobb végeredményt tudsz elérni vele.

Hologramos smink − tutorial

Az Alchemist Palette az egyik legjobb választás, amit a BeautyBayről is beszerezhetsz. Középkategóriás sminktermék, viszont durván pigmentált színek vannak benne. Tökéletes alapanyaga egy menő, csajos fesztivállooknak.

Tipp: Arra figyelj, hogy használj primert a szemhéjadra. Drogériában pár száz forintért már elég jót lehet kapni, és mivel kevés kell belőle, sokáig elég is egy tubus. A primer segít, hogy a púder jobban megragadjon, így nem fog elfolyni a sminked, és még a színek is maxon fognak csillogni rajtad.

https://www.youtube.com/watch?v=K6CRh3b8sZQ

Cicás hologramos smink

Ha unod már a füstös cicaszemet, vagy csak bénázol, és érzed, hogy soha nem fogod tudni annyit gyakorolni, hogy tökéletes legyen (welcome to the club), itt egy nyári alternatíva. Annyi cikket írtunk már a cicaszemekről itt, itt és itt, hogy ha követted a tippjeinket, tuti, hogy vonalzóval se tudnál egyenesebb vonalat húzni a szemhéjadra.

Tipp: A cicaszemet pedig úgy tudod feldobni, ha mondjuk hologramos, erősen pigmentált, hangsúlyos színekkel adod meg az alapját. Kezdd a sminked a szemeddel, hogy a felesleges, por állagú szemhéjpúder ne rontsa el az alapozásod.

Itt van még jó kis kontent