Cannes-i Filmfesztivál: 4 híresség, 4 egyforma frizura

Szerző: Brooke

Ha valaha is gondoltál arra, hogy lob (a bob hosszabb verziója) frizurát kéne vágatnod magadnak, hát jól gondoltad. Már többször hangoztattuk, hogy a vállig érő frizura, a lob és a bob idén hatalmas trend. 

 

Egyrészt könnyen kezelhető fazon, másrészt egyenesen és hullámosan is viselhető. Copfba talán pont fel tudod fogni a hajad, de egy laza kontyot tuti, hogy el tudsz készíteni belőle, sőt, a félcopf is játszik. Mielőtt felmerülne benned, hogy ez a hajtrend is tucat, tisztázzunk valamit: azt, hogy milyen színű a hajad, te döntöd el. Lehet, hogy maga a lob fazon olyan lesz rajtad, mint másokon, de az összhatást bármikor egyedivé teheted. Az egyediség pedig olyan cél, amiért érdemes megküzdened.

Szóval igen, most a lob a trend.

Mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint hogy a világ egyik legnívósabb eseményén, a Cannes-i Filmfesztiválon a hírességek (modellek és színésznők) közül többen is ugyanolyan frizurával jelentek meg. Nem hiszed?

Selena Gomez, Lorde és Vanessa Hudgens után még többen vállalták be a lobot. 

Bella Hadid

Akár Gigiről, akár Belláról legyen szó, általánosságban elmondhatjuk, hogy a Hadid lányok mindig kifogástalanul szépek. Mosolygósak, kedvesek, és természetes szépségüket egy szuper frizura koronázza meg. Legalábbis Bella esetében mindenképp. A Cannes-i Filmfesztiválon a modell pasztellrózsaszín Alexandre Vauthier estélyiben jelent meg, hullámos lob frizurával, visszafogott cicaszemmel.

Marion Cotillard

Marion Cotillard 41 éves. Fogadjunk, hogy te sem tippeltél volna ennyire. A filmfesztiválon szokásához híven természetes, visszafogott sminkkel jelent meg, natúr barna lob frizurája pedig kiemelte arca szépségét. Jó választás volt.

Uma Thurman

Uma Thurman Bella Hadidhoz hasonlóan szintén pasztellrózsaszín ruhát választott magának, arany nyaklánccal és natúr sminkkel. Vállig érő haja egyenes, a vége befelé szárított, az egyik oldalon eltűzött volt. Itt a bizonyíték, hogy a lob szőke verziója is jól néz ki.

Hailey Baldwin

A 20 éves Hailey Baldwin ruhája egyrészt nagyon elegáns volt, másrészt a szőke haj és a kék estélyi tökéletesen kiegészítették egymást. Kicsit ombre, kicsit balayage frizurája kiemelte a modell arcát, határozottan jól állt neki.

Via Allure

Itt van még jó kis kontent