Heti inspiráció férfiaknak

Szerző: beautyFY

Mutatjuk a legérdemlegesebb lookbookokat és egyéb inspirációforrásokat a hétre azoknak a férfiaknak, akiknek nem mindegy, miként lépnek az utcára.

Miközben raktuk össze ezt a gyűjtést, azon gondolkodtam, hogy mennyi ember van a világban, akit puhapöcsnek gondolunk, pedig elég kemény gyerek. James Bluntról ugrott ez be, aki egy elképesztően gagyi zenével jött ki nemrég, és bár a legtöbben éppen a nyekergő énekhangjáról ismerjük, egy ezredes fiaként ez a srác a brit seregben szolgált harckocsizó tisztként, és önkéntesként csatlakozott a NATO koszovói intervenciós seregéhez. ’99-ben az egyik első békefenntartó egység élén gurult be a háborús területre, hogy az ellenséges vonalak mögött, a NATO-bombázásokhoz jelöljenek ki szerb katonai célpontokat.

Nem minden az, aminek látszik, na.

Mellesleg írtunk egy anyagot még tavaly arról, hogyan formálta a divatot a harcmező, ide kell klikkelni hozzá. Íme a hét legérdekesebb fényképes anyagai, amelyek egy magára adó férfi számára inspirációt nyújthatnak stílusban, öltözködésben.

 

Garrett Neff for Massimo Dutti

Garrett Neff lett a Massimo Dutti új kampányának arca. A márka egy igen nyárias kollekcióval jött ki, a kék különböző árnyalatai dominálnak, ezzel felidézve a nyári feelinget. A modell leginkább sportcuccokban pózol, de galléros pólókat is adtak rá.

Még több infóért katt.

Javier Bardem: „Ki nem állhatom az erőszakot.”

Javier Bardem a brit GQ új arca, és egy vele készült videóban arról is beszélt, mennyire utálja az erőszakot. Már a No Country for Old Men forgatása alatt is gyűlölte, ha fegyvert toltak az arcába. Erről és még sok más izgalmas tényről olvashatsz a GQ-val készített interjújában, amit ide kattintva találsz.

Érdemes megnézned a videót, mond pár vicceset.

Nikolaj Coster-Waldau a Trónok harcáról mesél

Az Essential Homme legújabb számának címlapjára Nikolaj Coster-Waldau került. A dán színész a 2017-es nyári kiadás arca, David Roemer és Matt Bidgoli öltöztették fel. A színész a Trónok harca új évadjáról mesélt, meg elég jó az a Rick Owens dzseki is. Még többért katt ide.

Charlie Hunnam for Life and Style

A Life and Style magazin 2017. májusi számában Charlie Hunnam kapott helyet. A mexikói lap felkérte a színészt, hogy meséljen az Arthur király: A kard legendája című filmszerepéről. Bár a mozi óriásit bukott, a magazinhoz elég jó képeket készített Brian Bowan Smith. A filmről elárulta, hogy:

„Az alapkoncepció közel áll hozzá, hiszen a kötelességnek és a sorsunknak sokszor ellenállunk. Ez az ellenállás a kihívástól való félelem, és minden félelem belülről fakad.”

Még több infóért katt.

Ilyennek látja egy profi fotós az utca divatját 2017 őszén

Kijelenthetjük, hogy a férfidivat idén sem sokban különbözik a tavalyitól, az elegáns stílus és a sportos lazaság mindig nyerő. A GQ Street Style fotósa dobott egy fain sorozatot arról, mi pörög most az utcákon, íme.

Még több képért katt.

Ethan Hawke a májusi Haute Living címlapján

Ethan Hawke került a 2017-es május-júniusi Haute Living címlapjára. Az amerikai színész a San Franciscó-i kiadásban kapott helyet, az Ateiler Managemet stylistja, Christopher Campbell öltöztette fel, és Michael Schwartz fotózta. Hawke kifinomult designerdarabokban pózolt, az elegáns stílusú ruhadarabok között feltűnnek olyan márkák is, mint a Bottega Veneta.

A 46 éves színész legújabb, Maudie című filmjéről is beszélt, ami amúgy Maud Lewis kanadai népművész igaz történetén alapszik.

Még több infóért katt.

 

Itt van még jó kis kontent