2017 ősze: szépségtrendek egyenesen a kifutóról

Szerző: Brooke

Az idei évnek lassan már a felénél járunk, de még mindig sorra bukkannak fel az új szépségtrendek, mi pedig igyekszünk lépést tartani velük. Több kevesebb sikerrel.

Trendek ide vagy oda, mi azt valljuk, akkor leszel igazán divatos, ha bizonyos elemeket úgy építesz be az outfitedbe, hogy közben a saját stílusodra formálod azokat. Itt van 5 különböző beauty trend, amikben érdemes lehet gondolkoznod a következő időszakban.

Sötét ajkak és fonatok

Szeretjük a szájhangsúlyos sminkeket és az olyan fonatokat, amik kiemelik az arcot. A vörös, a lila és más sötét rúzsok/szájfények a tavalyi trendekhez hasonlóan idén is divatosak lesznek. Ha még nem szereztél be egy erősebb árnyalatú szájceruzát, itt az ideje. Plusz tanulj meg fonni, mert szuper frizurákat lehet készíteni a technika segítségével.

Rapunzel-haj

A stylistok célja: minél lejjebb megkötni a copfot. Tehát akár hagyományos, akár halszálkás módszerrel fonják be a hajat, lehetőleg a copf vége felé legyen összekötve a haj. Például a bal felső képen látható frizura elég jól néz ki, a többit inkább meghagynánk a kifutón vonuló modelleknek.

Nem túl basic fekete szemsmink

Bármennyire is odáig vagyunk az egyszerű, naturális megjelenésért, azért a fekete, füstös cicaszem mindig nyerő. Feltéve, ha el tudod magadnak készíteni anélkül, hogy a végeredmény ne valamiféle fekete paca legyen a szemed körül. Ha nem jön össze, kövesd a legújabb sminktrendet. Az alapszín a fekete, jöhet a cicaszem és a szénfekete tusvonal is, viszont közel sem abban a formában, ahogy eddig megszoktuk.

A Balmain, az Yves Saint Laurent és a Versace modelljei is egyedi, kicsit sem szokványos sminket kaptak az utóbbi időkben zajló eseményekre.

Fekete masnik és szalagok a hajban

Tavaly már felütötte a fejét a legújabb őrület, ami több mint valószínű, hogy a Pinterestről vagy valamelyik másik közösségi platformról indult el: madzagot a hajba. Fesztiválon jól néz ki, ha színes szalaggal fonod össze a hajad, vagy valamilyen (bármilyen) formában a frizurádba applikálod a kiegészítőt, de hétköznapokra aligha tudjuk ezt elképzelni.

Hangsúlyos alsó szempillák

Nemrég az Armani egyik divatbemutatóján kaptak a modellek szempillahangsúlyos sminket. Ez idén nem a műszempillák felragasztására vonatkozik, hanem az alsó pillák kiemelésére. Egészen pontosan arról van szó, hogy a felső szempillákra nem kerül semmi, vagy ha igen, az alsókra sokkal több spirál (vagy műszempilla) jut.

Via Allure

Itt van még jó kis kontent