7 stílustipp, ami optikailag nyújtja a lábad

Szerző: Brooke

Ha rendszeresen jársz edzeni, odafigyelsz arra, hogy mit eszel, és még be is tartod az edződ által írt étrendet, biztos, hogy jól fogsz kinézni. A testalkatodon és az izmaidon változtathatsz, az olyan genetikai adottságokon viszont nem, mint a magasságod vagy a lábad hosszúsága.

Előbbibe még csak-csak beletörődik az ember, és megpróbálja a magassága/alacsonysága előnyeit élvezni és kihasználni. Utóbbi viszont sok fejfájást okozhat. Egyrészt, ha rövid a lábad, minden nadrág szárát fel kell hajtani. Ha mégsem, hetekig keresed a tökéletes darabot, ami nem túl hosszú, és nem húzod magad után a földön. Plusz a rövid láb egyenlő lehet azzal, hogy a tested nem arányos. Sem optikailag, sem máshogy.

Szívás.

Na, de mielőtt feladnád az életet, itt van pár tipp, amivel optikailag nyújthatod a lábad. (Igen, ezek működőképesek.)

#1 Viselj egyetlen színt

Hülyeség, hogy nyáron nem lehet feketét hordani. Főleg, ha ez a kedvenc színed. A sötét árnyalatok mellett amúgy bármilyen más színt felvehetsz, de a fekete nemcsak nyújt, hanem vékonyít is.

#2 Rövid dzseki

Mivel optikailag megtörik az alakodat, a rövid kabátok vagy felsők egyaránt szükségesek a szekrényedben. Tekintve, hogy a derekad kilátszik belőlük, a lábad hosszabbnak fog tűnni.

#3 Nude szandál

A magas sarkú cipő köztudottan nyújtja a lábat, hát még akkor, ha ez egy csinos, nude szandál, aminek még pántja is van.

 

#4 Magas derekú nadrág

Mázli, hogy a magas derekú nadrágok visszatértek a divatba, ugyanis ez az egyik legjobb módszer arra, hogy hosszabbnak tűnjön a lábad.

#5 Magas derekú nadrág és crop top

A magas derekú nadrág lábhosszabbító előnyeit akkor élvezheted igazán (főleg nyáron), ha crop topot veszel fel hozzá.

#6 Függőleges csíkok

A legjobb választás minták terén. Tuti befutó, ugyanis a vízszintes csíkok optikailag nyújtják a lábat. Arra viszont figyelj, hogy a vastagabb csíkozás szélesítheti a csípőd.

#7 Magas szárú csizma

Nyáron nem valószínű, hogy térd fölé érő csizmában fogod lógatni a lábad a Balaton partján, őszre és télre viszont szuper választás. A combcsizma akkor igazán dögös, ha miniszoknyát veszel hozzá.

Via PureWow

Itt van még jó kis kontent