A legújabb hajtrend, ami meghódítja az Instagramot

Szerző: Brooke

Hónap nem telik el anélkül, hogy ne futnánk bele egy-egy új haj- és sminktrendbe. Hogy ne kapna fel az internet olyan divatos cuccokat vagy kiegészítőket, amikről állítják, nem fogunk tudni élni nélküle. 

A természetesség divat, és hidd el, ez egy örök érvényű, már-már írott szabály. De ha nem is hiszel teljes mértékben ebben, néha azért jól jön a tudat, hogy kócosnak lenni, smink nélkül moziba menni igenis trend. Ahelyett, hogy a túlzott naturális megjelenést hirdetnénk, inkább arra szeretnénk ösztönözni, hogy megtaláld a saját stílusod, ami valóban TE vagy. És a nyárnak ebben nagy szerepe van.

Mikor próbálnál ki egy új hajszínt, ha nem most?

Jó kérdés, tudom. Szerencsére a legújabb, Instagramon folyamatosan népszerűsödő hajtrend a nyárhoz tökéletesen passzol. Egy barackos-szőkés árnyalatról van szó, ami kivitelezhető ombre és balayage hajfestési módszerrel is.

Egy Kaliforniában tevékenykedő fodrász nevéhez köthető a hajszín, akit amúgy Glam Iris néven találsz meg Instán. Érdemes követned, mert nagyon szép frizurákat készít.

Íme a füstös barack hajszín:

Az alapkoncepció szerint minimum 3 szín kerül a hajra. Ha emlékszel még a blorange hajtrendre, akkor némi hasonlóságot vélhetsz felfedezni. A haj vége szőke, középen barackos-rózsaszínes, enyhe narancssárgás beütéssel. A haj töve pedig füstös szürkés-barnás. Egyszóval: királylányos.

Itt egy kicsit rózsaszínesebb változata is:

Képzeld el, hogy a nyár legdögösebb és legdivatosabb hajszínével a fejeden vonulsz egyik fesztiválról a másikra. Mielőtt kiakadnál, hogy ehhez a színvilághoz aligha lehet normálisan felöltözni, szögezzük le, hogy bár elég kötött árnyalatról van szó, azért feketét bármikor felvehetsz hozzá. És − mint tudjuk − nyáron is lehet feketét hordani.

Bevállalnád?

Via Bustle

Itt van még jó kis kontent