Ez a srác a nap győztes harcosa

Szerző: Balla "Duncan" Zoltán

Ennek a hírnek most nincs köze se divathoz, se hajviselethez, különösebben még a groominghoz sem (ha leszámítjuk a főszereplő emberes szakállát). Ahhoz viszont van köze, hogy miért fontos egy férfinak becsületesen küzdenie, és miért fér bele, hogy sírjon is, ha úgy hozza a sors.

Steven Johnson és Borna Coric játszott tegnap a francia nyílt teniszbajnokság második körében egy nagyon kemény meccset, több kisebb balhé is volt, ütőket törtek, veszekedtek, ilyenek. A csatát végül az amerikai nyerte a horvát srác ellen. Mindketten tök kikészültek idegileg, el lehet képzelni Coric idegállapotát; abból ítélve, ahogy az ütőjét csapkodta a földhöz, nagyjából úgy érezhetett, mint te, amikor megtudod, hogy ki nyerte az EU-s közbeszerzést, amin te is elindultál a családi vállalkozással. Ettől függetlenül persze a viselkedése, főleg az ellenféllel szemben tanúsított tiszteletlensége megengedhetetlen volt.

Ugyanis Johnson, aki a világ legőszintébb reakciójával borult a földre a keserves győzelem után, köztudottan

éppen néhány héttel a meccs előtt veszítette el édesapját.

Itt a Eurosport videója az esetről (sajnos az embed valamiért ilyen kicsiben teszi be, ha rendes minőségben is megnéznéd, klikk a Eurosport cikkére):

Harcos.

Itt van még jó kis kontent