Ez történt a sminkvilágban az elmúlt héten

Szerző: Brooke

Az elmúlt pár napban sem volt megállás a sminkvilágban, egyik trend után jött a másik. Nem hiába, itt a nyár, szóval mindenki előszedi a maradék kreativitását erre az időszakra.

Összeszedtünk három hírt, amit érdemes lehet elolvasnod, ha kíváncsi vagy, milyen újdonságok és érdekességek lepték el az internetet és a beauty világát az utóbbi időben.

A függőleges cut crease smink

Korábban már írtunk arról (katt ide), hogy mi is az a cut crease smink, és hogyan tudod elkészíteni magadnak. Lényegében arról van szó, hogy a mélyítővonalba kerül egy erősebb árnyalat, a mozgó szemhéjad pedig valamilyen nude színt kap. Ez az alap. Az új változata kicsit megbolygatja a dolgokat. A függőleges cut crease smink kicsit egyszerűbb. A szemhéj külső fele erős színeket kap, míg a szemzug felé naturális árnyalatok kerülnek.

Kicsit konkrétabban erről van szó:

Zöld szemsmink hódít az Instagramon

Tudjuk, minden héten van valami, ami épp hódít az Instagramon. Még mi magunk sem tudjuk követni, az viszont biztos, hogy a zöld színű szemsminket idén nyáron ki kell próbálnod. Egyrészt azért, mert ha jól választasz árnyalatot, legyen bármilyen is a szemed színe, passzolni fog hozzá. A kettő együtt nagyon üt. Másrészt jól néz ki, pont.

Nem kell az egész szemednek a zöld különböző árnyalataiban úsznia, egy visszafogott cut crease smink is bőven elég. Sőt, ha a fekete tus helyett zöldre váltasz, még a cicaszemedet is feldobhatod vele.

Csigát és füvet használ a tökéletes Insta-fotóért egy sminkes

Mit csinálj akkor, amikor már nem tudod mivel felhívni magadra a figyelmet? Használj élő állatokat vagy növényeket, ragaszd magadra, csapj egy képet Instára, és tutira írnak majd rólad egy cikket. Ezt csinálta egy beauty blogger is. Fogott egy csigát meg egy kis füvet, és feldobta vele az Instagram unalmas életét.

 

Itt van még jó kis kontent