Ilyen rövidnadrágot válassz a testalkatod alapján

Szerző: Brooke

A nyár kötelező alapdarabja a rövidnadrág. Arra viszont érdemes odafigyelned, milyen fazont választasz magadnak, ugyanis csúnyán elronthatod az összképet azzal, ha rossz darab mellett teszed le a voksod.

A rövidnadrág számos nagyszerű tulajdonsága mellett van egy pár rossz is. Például, hogy ha nem fogadtad meg Sue tanácsait a télen, akkor meglehet, hogy bármilyen kellemes érzés is a bőrödet szellőztetni a nyáron, a lelked egy kicsit mégis feszkózik közben. Mert sok mindent itt már nem tud leplezni az ember, ez itt bizony az igazság pillanata. Két lehetőség van. Az egyik a mindig működő stratégia:

nem foglalkozol azzal, ki mit gondol a combodról.

A másik, hogy megpróbálsz taktikázni a ruhakiválasztásnál, és azt megtalálni, ami az alkatodhoz a legjobban passzol. Ebben segítünk most egy kicsit.

Ha „fiús” alakod van

Akkor szoktak fiús testalkatról beszélni, amikor egy nőnek „nincs dereka”. Na, hát ezt legkönnyebben azzal tudod ellensúlyozni, hogy olyan rövidnadrágot választasz, ami nem testhezálló, hanem laza. Olyasmi, mint egy szoknyanadrág. Amiről nem tudod eldönteni, hogy most szoknya vagy nadrág.

Érhet combközépig, plusz ha betűröd a felsőd, optikailag még derekad is lesz.

Ha homokóraalakod van

A klasszikus női testalkat, amiről minden nő álmodozik: vékony derék, kicsit szélesebb csípő. Mi másra helyezhetnéd a hangsúlyt az outfitedben, ha nem a vékony derekadra? Az alul szélesedő rövidnadrág lesz a te must have darabod.

Plusz ha övet raksz bele, és még a pólódat is betűröd, szuper lesz az összhatás.

Ha almaalakod van

Az almatestalkat egyik (jó vagy rossz, döntsd el te) velejárója, hogy feltehetőleg a lábad is vastagabb. Ez pedig ideális a szaggatott rövidnadrágokhoz. A dereka legyen a legszűkebb része a nadrágnak, ezt ugyanis jól ellensúlyozzák a nadrág alján vagy szélén található olyan részletek, mint a szakadások. Ezek vonzzák majd a tekintetet, és elterelik a figyelmet a testalkatod középső részéről.

Ha körtealakod van

Gondolj olyan rövidnadrágra, mint a midiszoknya egy fajtája. Tudod, ami combközépig ér. Ha körtealkatod van, szuperül fog állni. Fontos, hogy magasított derekú darabot válassz, ugyanis ez az a fazon, ami szabás tekintetében a legjobban mutat majd rajtad.

A lényeg az, hogy a felső és alsó darabok összhangban legyenek egymással. Ha alulra egy szélesedő rövidnadrágot veszel fel, a felsődet tűrd be. Így még karcsúsítani is fog optikailag. Főnyeremény.

Ha alacsony vagy

Alacsonynak lenni annyit tesz, hogy minden nadrág szárát fel kell hajtanod, minden maxiszoknyát a földön húzol magad után. Arról, hogy az alacsony lányoknak mi áll jól, már írtunk korábban, ide kattintva olvashatod el.

Azzal például szuperül nyújthatod a lábad, ha kicsit rövidebb fazonú nadrággal próbálkozol nyáron. Arról, hogy hogyan nyújthatod optikailag a lábad, ide kattintva olvashatsz. A lényeg, hogy egy pont viselhető, közepesen rövid nadrágot keress, ami kiemeli a lábad. Így a hangsúly a combodra kerül, nem pedig a magasságodra.

Ha magas vagy

Magasnak lenni nem mindig a legszerencsésebb dolog, főleg akkor, ha minden nadrág a bokádig ér, és az istenért sem találsz magadnak olyan fazont, ami normálisan állna a nyakig érő lábadon. Ezt az érzést viszont nyáron tökéletesen ellensúlyozhatod, ha megfelelő mintájú és hosszúságú rövidnadrágot vagy szoknyát választasz magadnak.

A te fazonod a bermuda. Ami az alacsony lányoknak rosszul áll, az neked tökéletesen. És nem, nem nagymamás. A térd fölött végződő rövidnadrág jól fog állni, optikailag kicsit sem nyújtja tovább a lábadat. Plusz egy csinos zakóval, ami bőven a derekad alá ér, még tovább tudod fokozni a csinos megjelenést.

Via PureWow

Itt van még jó kis kontent