Ez történt a divatban az elmúlt héten

Szerző: Brooke

Hiába a nyár, hiába a szabadság és lazaság feelingje, az események ugyanúgy pörögtek az elmúlt hetekben, mint szoktak. A divat világában sosincs megállás − mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint az alábbi kis összefoglalónk a legfontosabb eseményekről.

Selena Gomez és Irina Shayk ismét egy-egy neves márka arca lett, Bella új lehetőséget kapott, hogy megmutassa érzéki oldalát a MaxMara kampányaiban. Adriana Lima egy spanyol magazin címlapjára került, Rihanna pedig megmutatta a több ezer dolláros Manolo Bhlanik kapszulakollekciójának egy-két darabját.

Gigi után Bella lett a MaxMara új arca

Bella Hadidnak a 2017-es év is rengeteg új lehetőséget hozott eddig. Most épp egy olyan neves márka őszi kollekciójának reklámkampányában szerepel majd, mint a MaxMara. A MaxMara Accessories legutóbbi arca Gigi Hadid volt, egészen pontosan két egymást követő szezonban volt övé a lehetőség, hogy részt vegyen a kampányokban. Most Bellán a sor, hogy megmutassa tehetségét.

Stevel Meisel egy egészen melankolikus, klasszikus őszi sorozatot készített róla. Még több infóért katt.

Nincs kétségünk afelől, hogy Bella hasonlóan jó munkát fog végezni a MaxMara kampányaiban, mint testvére, Gigi.

Selena Gomez for Coach

A 24 éves énekes-színésznő még tavaly decemberben jelentette be, hogy a Coach márka követévé választották, miután több milliárd dolláros üzletet kötött a New York-i márkával. Selena a Coach arcaként a 2017-es őszi kampányban jelenik meg először. Steven Meisel fényképezte, Stuart Vevers volt a designer, Karl Temper pedig a stylist. Még többért katt ide.

Hivatalosan is kijelenthetjük, hogy a tinisztárként elhíresült amerikai leányzó felnőtt.

Rihanna x Manolo Bhlanik

Nemrég debütált Rihanna „Wild Thoughts” klipje. Egy csomó olyan outfitben jelenik meg az énekesnő, amit ezen a világon senki nem tudna olyan stílusosan hordani, mint ő. Csak hogy néhány érdekességet említsünk: sárga nejlonfelső, lime-zöld leggings és hozzá illő Balenciaga csizma.

Aztán ott van még az is, hogy Rihanna lábára amúgy kerültek Manolo Bhlanik cipellők, amik az énekesnővel közösen piacra dobott, harmadik kollekció darabjai.

Ilyen szépségek:

Rihanna kijelentette, hogy a harmadik kollaboráció eredményeként összerakott „So stoned” névre keresztelt kollekció a kedvence. A névből olyan igazán messzemenő következtetéseket vontunk le, hogy valószínűleg elég köves, strasszos, díszes magas sarkúakkal üzletelnek majd. Nem meglepő módon a cipők ára 1200 dollártól indul, és egészen 2300 dollárig kúszik felfelé. Főleg online lehet megvásárolni őket, illetve néhány Manolo Bhlanik-üzletben világszerte. A kollekció július 6-án debütál, mi pedig őszintén reméljük, hogy addig pár millió forint az ölünkbe hullik.

Irina Shayk for Blumarine

Irina Shayk a világ egyik legszebb és legszexibb nője, aki a férfiak szemében hasonló helyet foglal el, mint Megan Fox. Ízlések és pofonok, a szépség relatív, kinek mi jön be. Mindenesetre az olyan márkáknak, mint az Alberta Ferretti, a Bally, a Replay vagy a Givenchy, Irina Shayk tökéletes választásnak bizonyult. Az előbb felsorolt brandek kampányaiban még idén tavasszal kapott helyet a modell.

Irina egymás után kapja a jobbnál jobb lehetőségeket, most épp a Blumarine arcaként (Sara Sampaio helyett) láthatod majd itt-ott. Az olasz márka kifinomultságát minden fotó szuperül tükrözi, ezekhez már csak egy 20. századi villa dekadens környezete volt szükséges háttérként.

Adriana Lima a Harper’s Bazaar címlapján

Modellként a Harper’s Bazaar címlapjára kerülni hasonlóan nagy dolog, mint a Vogue-ban szerepelni. A női magazin legutóbb akkor keltette fel az érdeklődésünket, mikor Stella Maxwell kapott helyet a borítón. Most Adriana Lima kapta a lehetőséget, hogy a spanyol Harper’s Bazaar címlapjáról nézzen vissza az átlag halandókra.

A fotósorozatot Vincent Peters készítette, szóval az amúgy is iszonyatosan gyönyörű Adriana még jobban mutat a klasszikus fekete-fehér képeken. A júliusi szám az idei évben az egyik kedvencünk.

 

Itt van még jó kis kontent