Itt vannak CR7 farmercuccai

Szerző: beautyFY

Vagyis az interneten vannak.

A nagyszerű TheFashionisto.com hozta le az anyagot arról, hogy a portugál ikon immár farmerrel is támad. Szerintünk nem rosszak a cuccok.

„Nem veszem magam túl komolyan. De amit csinálok, azt igen.”

A fenti C. Ronaldo-idézet egyébként kiválóan passzolna abba a portréba is, amit tavaly írtunk a futballgyep és a hibátlanul barnított bőrfelület ellentmondásos császáráról, aki a cipő- és alsógatyabiznisz után a farmerek világába is betekint a CR7-tel. Az első kollekcióról egyébként megoszlanak a vélemények, bár a tegnap bemutatott négy kép alapján elég kevés szűrhető le a szabás és a megmunkálás terén.

Nem superslim

Az tény (és alapvetően pozitívum), hogy a nadrág nem az a combra cuppanós móka, ami mostanában kvázi elkerülhetetlen a legtöbb konfekció kínálatában, bár a viszonylag alacsony ülepe miatt a térd mozgástartománya valószínűleg nem lesz túl komfortos. A D’Marge cikke, illetve a Hypebeast kommentjei alapján nem egyértelmű a pozitív fogadtatás, de tudjuk, hogy nem mindig a leghangosabbak vannak a legtöbben. Meg lennénk lepve, ha nem lenne siker ebből a sorozatból.

Bővebb infókat Ronaldo hivatalos oldalán találtok (bár a „bővebb” azért erős túlzás), a hír és a képek eredetijét a TheFashionisto.comon találjátok.

Itt van még jó kis kontent