Így viseld a fehér pólót nyáron

Szerző: Brooke

Klasszikus ruhadarabokból egy nő szekrényében sosem lehet hiány, hiszen a must have felsők és a basic nadrágok szolgáltatják szinte minden outfitünk alapját. De miről ismered fel az alapdarabokat? 

Egyrészt erre külön kollekciója van minden fast fashion márkának, ezek a ruhák „basic” néven futnak. Másrészt egyszerűek, harmadrészt kényelmesek, negyedrészt (és ez a legfontosabb) iszonyatosan könnyen lehet őket kombinálni nagyjából bármivel. Ezeknek a kritériumoknak tökéletesen eleget tesz a fehér póló. Igen, a legegyszerűbb, legolcsóbb, legpraktikusabb fehér póló, amit bárhol beszerezhetsz potom pénzért.

Róla lesz most szó, megmutatjuk, hogyan viseld.

#1 Elegáns rövidnadrággal és kalappal

Mutass egy jobb szettet a barátnőd nyári esküvőjére! Csinos, nőies, elegáns, és tökéletesen passzol hozzá bármilyen magas sarkú szandál. Kiegészítőkkel is feldobhatod, akár fülbevalóval, akár egy aranychokerrel. Ha fontos(abb) eseményre készülsz, ügyelj arra, hogy ne legyen túl rövid a nadrágod.

#2 Farmernadrággal

Oké-oké, a negyven fokos hőségben senki nem vesz fel szívesen hosszúnadrágot, viszont esténként már túl hűvös van ahhoz, hogy miniszoknyában ess be a kedvenc szórakozóhelyedre. A farmernadrág magas sarkúval örök klasszikus, ha pedig fehér pólót veszel hozzá, még komfortosan is érzed majd magad.

#3 Fehér nadrággal

A fehér felső fehér nadrággal amellett, hogy jól néz ki, és a tűző napon talán a legpraktikusabb viselet, egyfajta angyali aurát is kölcsönöz. Pár évvel ezelőtt egyenesen cikinek számított, ha minden ruhadarab ugyanolyan színű volt valakin, mostanában azonban az egyszerűség a divat, szóval ha az outfited lehet all black, akkor lehet all white is. Továbbá egy szín sem emeli ki ennél jobban a nyári barnaságot.

#4 Spagettipántos ruhával

Ez az a trend, amit vagy utálni, vagy imádni lehet, középút nem igazán létezik. Az viszont tény, hogy így nem kell aggódnod a kilógó melltartópánt miatt. Néhány fast fashion üzletben amúgy találsz olyan darabokat, amelyeknél a fehér pólóra már alapból rá van varrva a ruha.

#5 Midiszoknyával

Az egyik legnőiesebb darab, amit mostanában bárhol megtalálsz különböző fazonokban és stílusokban. A fehér pólót feldobja, ha olyan szoknyát választasz, amin különleges minta van. Valami ilyesmi:

#6 Farmer rövidnadrággal

Nemrég írtunk arról, hogyan viseld a farmer rövidnadrágod, illetve milyen fazon illik a testalkatodhoz − ide kattintva érheted el a cikket. A rövidnadrágban az a jó, hogy kellően praktikus és komfortos. Arra viszont figyelj, hogy ne legyen túl rövid, ugyanis épp az ellenkező hatást érheted el vele, mint amit valójában szeretnél. Tornacipővel vagy saruval is viselheted a szettet, dupla öröm.

#7 Fekete nadrággal és különleges magas sarkúval

Nincs olyan ruhadarab, amit egy kicsit extrémebb magas sarkú cipő ne tudna feldobni. Attól, hogy a fehér póló egyszerű, még nem feltétlenül kell unalmasnak is lennie. A fekete nadrág kiemeli az alakodat, a magas sarkú szandál nyújtja a lábadat. Elegáns, nőies és praktikus.

#8 Ceruzaszoknyával

Ha mondjuk állásinterjúra készülsz, a fehér felső ceruzaszoknyával remek választás. Nem feltétlen kell inget venned ahhoz, hogy csinos és nőies legyél. Színek tekintetében maradj meg az egyszerűbbeknél, de ha valami feltűnőbbet szeretnél a szombat esti buliba, a rózsaszín és a nude árnyalatok is játszhatnak.

Via Allure

Itt van még jó kis kontent