Ez történt mostanában a divatvilágban

Szerző: Brooke

Összeszedtünk néhány hírt a divatvilágból, amiről érdemes lehet tudnod. Megmutatjuk az új Stella McCartney-kampányt, vannak képek Emily Ratajkowskiról, aki az Allure augusztusi számának került a címlapjára, és van itt új fürdőruha-kollekció is, ami minden nő igényeit kielégíti.

Stella McCartney-kampány

A Stella McCartney márka különlegessége, hogy passzolták a bőrből és állati szőrből készült ruhákat, helyettük csak olyan darabokat készítenek, amelyek fenntartható forrásból származnak, és nem tartalmaznak semmilyen formában állati eredetű részeket. A márka amúgy a divatvilágban az egyik kiemelkedő példája azoknak a brandeknek, amik védik az állatok jogait. Legújabb kampányában a brit cég még hangsúlyosabban igyekszik átadni a környezettudatosságról szóló üzenetét.

A 2017-es őszi kampány elkészítésekor a modellek menő ruhában pózoltak egy szemétdomb tetején. Szó szerint, ugyanis egy kelet-skóciai hulladéklerakóban készültek a fotók.

Jessica Chastain x Prada

Amióta a Prada kampányfotósa Steven Meisel, egyre jobb és jobb képek születnek a modellekről. Jessica Chastaint ezúttal Willy Vanderperre fotózta, de a minőségre most sem lehet panasz. Az olasz divatmárka 2017-es őszi kollekciójának arca lett a színésznő, aki fekete-fehér képeken néz ránk vissza. Egyszerű, határozott és gyönyörű kampány készült, mondhatni klasszikus Prada-stílusban.

Emily Ratajkowski for Allure

Az Allure magazin egyre sikeresebbé válik az utóbbi időben. Az ausztrál Harper’s Bazaar jelenlegi arca Emily Ratajkowski, aki a 2017-es augusztusi szám címlapján kapott helyet. A fotókat Daniel Jackson készítette. A 26 éves modell és színésznő szokás szerint bombaformában van, és még a parókája is szuperül áll neki. Mi mondtuk, hogy a bob frizura trend idén.

Kendall és Kylie retró fürdőruha-kollekciója

Kendall és Kylie, a két valóságshow-szereplő, a Kardashian-Jenner klán legfiatalabb tagjai nemrég bemutatták új fürdőruha-kollekciójukat. A darabok a ’90-es éveket idézik, nem mellesleg inspirációként anyukájuk, Kris Jenner stílusát használták fel. A lányokat amúgy többször megvádolták, hogy koppintották más márkák stílusát, azonban Kendallék azzal védekeztek, hogy őket pusztán az inspirálta, ahogy édesanyjuk viselte a fürdőruhát a ’70-es évektől kezdve egészen a ’90-es évekig.

A kapszulakollekció darabjait a Revolve.comon lehet megvásárolni, vannak 15 ezres fürdőruhák és 35 ezresek is. Maradjunk annyiban, hogy kivétel nélkül mindegyiket elfogadnánk.

Itt van még jó kis kontent