Így változtak a celebhajak 2017-ben

Szerző: Brooke

Az idei év elmúlt 7 hónapjában sok újdonsággal találkozhattunk mind a szépség, mind a divat világában. Hajviselet tekintetében ugyan még mindig hódítanak a naturális(abb) árnyalatok, de azért jó pár celeb vállalt be olyan frizurát, amit mi biztosan nem tennénk.

 

Mutattuk korábban, milyen hajtrendeket termelt az utóbbi időben az Instagram, illetve kik azok a hírességek, akik simán megjelennek bármilyen eseményen valami igazán extrém parókával a fejükön. Egy kicsit ámulunk-bámulunk, aztán rájövünk, nem is olyan hülyeség, ha egy nő akármilyen okból kifolyólag változtatni akar a megjelenésén.

Épp ezért hoztuk el inspirációként 2017 celebhaj-transzformációit.

#1 Bella Hadid

Attól függetlenül, hogy Bellát azzal vádolják, testvére, Gigi hátán mászott fel a szupermodellségig vezető létrán, mi még ugyanúgy imádjuk. A modell haja mindig is rövidre volt vágva, idén azonban még extrémebb frizurára váltott. Vállig érő haját durván rövid bobra cserélte, ami a nyári hőségben a lehető legjobb döntés volt.

#2 Emma Roberts

A Scream Queens főszereplője, Emma Roberts − ha követed Instán, tudod − folyamatosan változtatja a hajszínét. A már éppen megszokott vöröset idén csokoládébarnára cserélte. Nem meglepő módon ugyanolyan jól áll neki ez az árnyalat, mint bármelyik másik.

#3 Cara Delevingne

Ha van ezen a világon szupermodell, akinek szó szerint minden jól áll, akkor az a valaki biztosan Cara. A világ egyik legjobban keresett szupermodellje hosszú fürtjeit fiús rövidre vágta. Elsőre sokkoló volt a hír, aztán ahogy egyre többször látjuk ezzel a frizurával, el kell ismernünk, ő még így is jól néz ki. Amúgy meg ki mondja, hogy rövid hajjal nem igazi nő egy nő?!

#4 Salma Hayek

Az 50 éves színésznőt barna hajjal ismerte meg a világ, és ez mindeddig nem is különösebben változott. Salma azonban gyönyörű gesztenyebarna haját (amire minden barna hajú nő irigykedik) rágógumi-rózsaszínre cserélte. Nyugi, ez csak paróka.

#5 Karlie Kloss

Karlie Kloss, a lány, aki 2011 és 2014 között a Victoria’s Secret angyalaként jelent meg a kifutón, az a típus, akinek a szőke minden árnyalata jól áll. Meg sem lepődünk, hogy platinaszőkére váltott 2017-ben.

#6 Kristen Stewart

Carához hasonlóan a Twilight-filmek által híressé vált Kristen is rövid hajra váltott. Nem elég, hogy barna tincseit szőkére festette, aminek köszönhetően most kicsit Madonnára hasonlít, még le is vágatta a haját. Azonban bármit csinál is magával, sokunk fejében akkor is a hosszú, barna hajú Bella képe él tovább.

#7 Sarah Jessica Parker

Az 52 éves színésznő haja évek óta barna-szőke ombre. Vitathatatlanul jól áll neki, fiatalítja, és még stílusos is. Sarah még szőkébb bob frizurája azonban kiemeli az arcát, és csakúgy, mint korábban a hosszú fürtjei, a rövid verzió is szuperül mutat rajta. Mi mondtuk, hogy a bob divat idén.

#8 Selena Gomez

Az egykori Disney-celeb hosszú haját mindig is irigykedve bámultuk, még akkor is, ha pontosan tisztában voltunk vele, hogy egy ilyen hajkorona csak jó nagy mennyiségű póthajnak az eredménye lehet. A barna szépség 2017-ben rövidre váltott, és frizuráját hol egyenesen, hol hullámosan viseli.

Via Allure

Itt van még jó kis kontent