A legjobb júliusi inspirációk a férfidivatban

Szerző: beautyFY

Összefoglalónkban bezsákoljuk az elmúlt napok legfontosabb divathíreit. David Beckham a saját illatát tolja, Anthony Hopkins a Brioni ruháit, és van itt egy rakás inspiráló szett a nyár végére és néhány már a hidegebb hónapokra is. Havi divat, lookbook, egyebek. 

 

Gandy a Prestige Hong Kongban

A Prestige Hong Kong interjúvolta meg David Gandyt, korunk alighanem legismertebb férfi modelljét, és a kérdezz-feleleken túl szerencsére egy elég jó galériát is hozzácsaptak az anyaghoz. Érdemes egyébként az eredeti cikket elolvasni, már ha érdekelnek olyan anekdoták, mint hogy David a furcsa családnévre és a latinos megjelenésre tekintettel

még DNS-tesztet is végeztetett,

hogy megismerje felmenői eredetét. A képanyag egyébként mocsokjó, lehet inspirálódni.

 

Anthony Hopkins a Brioni új kampányában

Egy divatmárka üzleti potenciálját egyesek abban mérik, hogy az aktuális kampányaihoz mekkora neveket képes mozgósítani. Az olasz Brioni a tavaszi Samuel L. Jackson-reklámhadjárat után most az Oscar-díjas Sir Anthony Hopkinsszal tolja meg az őszi-téli kampányát.

Még több kép a legendáról és a legendás márkáról az Esquire cikkében.

 

David Beckham a saját illatát tolja

Becks ezúttal nem pénzért reklámoz másokat, hanem még több pénzért promotálja saját magát, konkrétabban a Respect nevű új parfümjét. Túl későn jött ahhoz, hogy bekerüljön a 10 legjobb nyári illatról szóló anyagba, bár még nem szagoltuk, szóval az sem biztos, hogy befért volna.

A kampányhoz mindenesetre egy laza videó is készült, emitt vala:

A hír eredetije a Fashionistón.

 

Jó cuccok, szar kampány?

A márkád ideális reprezentálására a megfelelő személyt megtalálni vitális kérdés, ezért is öltöztet fel például a Mr. Porter minden szezonban egy rakás szupersztárt, de nem az olcsó, lejárt fajtából, hanem azokból, akiknek van még presztízsük, és jár nekik a tisztelet. Az olasz Tod’snak ez most nem biztos, hogy összejött, pedig szerintünk elég jó cuccokat villantanak a legújabb anyagukban.

Az ok viszonylag kézenfekvő: általánosan elismert és kedvelt fickó helyett egy bizonyos körökben ugyan kedvelt, de kissé megosztó figurát, a 35 éves Derek Blasberg divattanácsadót, szakírót, újságírót választották a márka arcának.

A kampány teljes anyagát a Fashionspot fórumára dobta fel valaki, itt találod.

 

Szettek a bohókás utószezonra

Az elmúlt napok kiszámíthatatlan időjárása (40 fok vs. jégeső) emlékeztetett rá mindannyiunkat, hogy a nyár végére érdemes óvatosabban öltözködni. Amit persze eleve mindenki tud, aki járt már a Szigeten evör. Ilyesmire hívja fel a figyelmet egy elég jó sorozatban a L’Officiel Hommes Ukraine, amelynek lapjain egy Parker Gregory-sorozatot közölnek a stylist, Ivan Rasic közreműködésével.

Nem aprózzák el, Versace, Monclear, Ralph Lauren ruhák dögivel a portfólióban, de ihletet, stílust meríteni attól még szabad belőlük.

Az eredeti cikk és még több kép itt.

 

Klasszikus elegancia a GQ Ausztráliától

Többek között Cerruti 1881 és Dunhill ruhákban feszít Garrett Neff a GQ szigetországi kiadásában, aminek különösebb hírértéke ugyan nincsen, viszont nagyjából előrevetíti, mire számíthatunk majd a tavaszi kollekciókban. Jó anyag.

Még több kép az utóbbi cikkből a Fashionistón.

Itt van még jó kis kontent