Így viselj vintage pólót like a pro

Szerző: Ulla

Igen, tudom, T-shirt. De bárhogy is hívod, a különböző logós, feliratos, rockbandás stb. pólók idén a streetwear nagy favoritjai. Csak tudni kell viselni őket.

Fontos leszögezni, hogy bár vintage-nek hívjuk őket, nem kell feltétlenül 1975 előttinek lenniük, a fast fashion üzletekben, sőt kedvenc német élelmiszerboltjaink gondoláiban is találhatni olyan pólókat, amilyenekkel utoljára a gimiben találkoztam negyed századdal ezelőtt.

Az más kérdés, hogy a friss széria jó eséllyel nemigen fogja évtizedekig húzni, némelyiket már eleve olyanra gyártják, hogy úgy nézzen ki, mintha a kutya szájából rángatták volna elő.

Editor’s pick

Mindenesetre érdemes körülnézni a szüleid régi cuccai között vagy egy jobb second hand üzletben, mert a jó állapotban lévő, vagyis nem formátlan, nem kinyúlt, nem pecsétes vintage tee (a fehér és a fekete pólókhoz hasonlóan) őszi ruhatárad alapdarabja lesz idén.

Ahogyan a Fashionspot képein is látszik, bár a póló+farmer kombó örök klasszikus (feltéve, hogy a megfelelő pólót és a megfelelő farmert húzod magadra), a lehetőségek tárháza ennél jóval gazdagabb.

A teljes galériát itt találod.

Itt van még jó kis kontent