Így viseld a boyfriend farmert idén ősszel

Szerző: Brooke

Hamarosan itt az ősz, a várva várt stabil 20 fok, amikor végre normálisan, divathoz és trendekhez méltóan fel lehet öltözni úgy, hogy nem kapunk sokkot 3 percen belül a hőségtől. Mindjárt itt az idő, amikor a farmer és a tornacipő, a bőrkabát és a hosszú ujjú felsők előkelő helyet kapnak a szekrényben. 

Évek óta hatalmas trend a nők körében a boyfriend jeans (mostanában a mom jeans is), ezért úgy döntöttünk, hozunk egy átfogóbb összeállítást arról, hogyan érdemes viselni ezt a már-már basicnek számító ruhadarabot. Az egyetlen probléma ezzel az igen kelendő nadrággal az, hogy elég bő, így optikailag sajnos kövérít, és még össze is nyom.

Ennek ellenére szuper kényelmes viselet hétköznapokra, munkába és suliba, baráti összejövetelekre, egész napos shoppingolásra. Itt van 4 tipp, hogyan hordd idén ősszel.

#1 Fiús alapdarab + nőies nüanszok

A boyfriend jeans, ahogy azt a megnevezése is erőteljesen sugallja, egy fiús darab akarna lenni. Ezt a tervezők úgy érik el, hogy bővebb szárú fazonnal dolgoznak, aminek az alját fel lehet (sokszor kell is) hajtani, kicsit ülepes a fenékrésze, felül is bő mindenhol, és szét van szaggatva. Tény, hogy egy sima női nadrág is tökéletesen megfelelhet az előbbi kritériumoknak, viszont mivel jelenleg a boyfriend a trend, ezért ebből kell kiindulnunk.

Mivel tehát fiús nadrágról van szó, érdemes lehet nőies részletekkel kiegészítened, ha azt szeretnéd, hogy összességében a feminin jelleg domináljon. Farmerhez is simán fel lehet venni blézert és magas sarkú cipőt. Hidd el, ez nemcsak a Pinteresten, hanem a való életben is meglehetősen jól mutat.

A lényeg, hogy a nőies és a fiús darabok között legyen valamiféle egyensúly, illetve a színek harmonizáljanak egymással. A fenti szett ezt az összhangot elég jól tükrözi, hiszen a térdénél szaggatott farmerhez láthatóan passzol a púderrózsaszín blézer és a mintás, fűzős magas sarkú is.

#2 Szőr és bőr

Nehogy azt hidd, hogy ezen a világon és ebben az évszázadban csak és kizárólag a Kardashian-Jenner klán tagjai tehetik meg, hogy összevissza felvesznek mindenféle stílusú, fazonú és anyagú ruhadarabot magukra. Oké, hétköznapokon (mondjuk munkában vagy egyetemen) nem is feltétlen jelenik meg az ember lánya bőrkabátban és szőrös felsőben, a hétvégi bulira viszont simán össze lehet dobni egy ilyen outfitet. Gondolkozás nélkül mondanánk rá igent.

Egyrészt, ahogy azt az előbbiekben is olvashattad, a magas sarkú örök klasszikus. Ehhez a farmerhez jól passzol egy csinos, 12 centis cipő eleganciája, amit a bőrkabát és a nadrág vagánysága tör meg. Plusz a rózsaszín részletek és a szőrös felső tökéletesen kiegészítik egymást.

#3 Basic cuccok + kiegészítők

Ha van nő ezen a világon, aki él-hal a basic cuccokért, akkor az én vagyok. Minél egyszerűbb, minél praktikusabb, annál jobban beleszeretek egy-egy ruhadarabba. Korábban írtam is ebben a témában, ide kattintva elolvashatod.

Mivel alapdarabokra minden nőnek szüksége van, egy vagány boyfriend jeanst pedig, ami sokszor önmagában is elég figyelemfelkeltő, érdemes basic cuccokkal kombinálni. Gondolok itt az egyszínű felsőkre, a nadrággal harmonizáló árnyalatokra, a visszafogottabb stílusú pulóverekre.

Ha úgy érzed, egy kötött pulcsiban túl slampos a megjelenésed, vagy nem tűnsz elég csajosnak benne, egy magas sarkúval, csinos táskával vagy nőies kiegészítővel pillanatok alatt feldobhatod a szetted. Ha meg már amúgy is a cipőknél tartunk, szögezzünk le gyorsan valamit:

nem kötelező magas sarkút felvenned ahhoz, hogy nőiesebbé tehesd a boyfriend farmerod.

Ugyanúgy tökéletesen passzol hozzá egy sneaker vagy tornacipő, mint mondjuk a kedvenc fűzős topánkád. Sőt, még sarut is bátran felvehetsz hozzá. Ha feltűnő a cipőd, a felsőd és a táskád legyen visszafogottabb. Ellenben ha jó pár kiegészítőt magadra aggattál, ott csillog a válladon a kedvenc minibaged pántja is, bőven jó lesz hozzá a basic tornacipő.

#4 A felső

Azt már tudjuk, hogy a divatosság mindig valahol a részletekben rejlik, azt viszont még mindig nem mondtuk elégszer, hogy olyan outfitben kilépni az ajtón, és eltölteni benne egy napot, amiben nem érzed jól magad, HALÁL(közeli élmény).

Ezért sem minden esetben szerencsés esténként kikészíteni másnapra a ruhád, mert jóslási képességek híján gondolom, te sem tudod megmondani, milyen kedvvel és milyen lábbal ébredsz majd reggel. Mivel a hangulatod erőteljesen befolyásolja az öltözéked, egy rosszabb hétfőn inkább többször gondold meg, mit veszel fel, mint hogy az outfited az egész napodra rányomja a bélyegét.

Már az is sokat számít, ha a kedvenc felsőd van rajtad. Nyomós érv a boyfriend jeans mellett, hogy majdnem bármilyen felsővel fel lehet venni. Bodyval, ujjatlannal, hosszú ujjúval, kötött pulcsival, kivágott felsővel és tulajdonképpen akármivel, ami megtetszik.

Via PureWow

Itt van még jó kis kontent