Pomponok és bojtok a fülednek téli szürkeség ellen

Szerző: Ulla

Bámulatosan tudja változtatni az alakját: ha akarod, olyan, mint egy szőrpamacs vagy paróka vagy egyujjas kifordított bundakesztyű vagy szobafestő pemzli vagy papucs orrán pamutbojt. Most leginkább egy fülbevalóhoz hasonlít.

A különböző fonalból készült labdacsok már nyáron is eléggé mentek ruhákon, cipőkön, táskákon egyaránt, és úgy tűnik, az őszi-téli szezonban a pomponok és a bojtok a fülcimpádra költöznek.

Melanie Auld

Elsőre talán nem feltétlenül gondolnád, hogy ezek a dekorációs elemek mennyire elegánsan is kombinálhatóak, hiszen a színes fonal- vagy cérnagombolyagokról többnyire inkább a bohókás, könnyed hangulat ugrik be, és a nyári darabokon is elsősorban ezt hivatottak felidézni.

A Fashionista galériájának tanúsága szerint azonban érdemes másként is gondolni ezekre a banálisan egyszerű kis gombócokra, mert nemcsak a hangulatodat dobhatják fel a borongós napokon, de egy alkalmi szettnek is egyediséget kölcsönözhetnek anélkül, hogy csitrilliókat kellene fizetned értük.

Zara

Az alábbiakban mutatunk pár remekül sikerült fülönfüggőt a merész statement daraboktól a legkifinomultabb gyöngyszemekig.

Etnó ihletésű antidepresszáns a Shashitól

Editor’s pick: egyszerűen tökéletes (Shashi)

Egy decens darab, ha csempésznél némi rakendrollt az operabálba (Shashi)

A tél szerelmeseinek (Tuleste)

A nude fülön viselve is nyerő (Chan Luu)

Ha nem bízod a véletlenre a figyelemkeltést (Vanessa Mooney)

(via)

Itt van még jó kis kontent